Zorgadvies

Snelzorg

De zorg in Nederland is goed. Toch staan we voor behoorlijke uitdagingen. De vraag naar zorg neemt toe en tegelijkertijd hebben we te maken met een groeiend tekort aan personeel. Daarmee stijgen de zorgkosten, en nemen ook de wachttijden toe. Daarom biedt ONVZ Snelzorg.

Laat de ZorgConsulent u bellen wanneer het u uitkomt

U kunt een terugbelverzoek achterlaten. Dan wordt u teruggebeld op de tijden die u aangeeft.

Bel mij terug

Snelzorg is een initiatief waarbij we met zorgaanbieders in Nederland afspraken maken, zodat u daar sneller terecht kunt. Onze ZorgConsulenten zoeken dan naar een locatie waar u snel en goed geholpen kunt worden, passend bij uw wensen en benodigde behandeling. U hoeft niets extra's te betalen voor Snelzorg: dit zit in het basispakket van ONVZ.

Snel naar een medisch specialist

Met Snelzorg kunt u dus snel terecht bij een medisch specialist die bij ons Snelzorg-netwerk is aangesloten. Vanaf het moment dat u een beroep doet op Snelzorg, via onze ZorgConsulenten, regelen wij alles. Wij leggen het contact met de medisch specialist en wij vergoeden de kosten direct aan de zorgverlener. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw herstel.

Onze Snelzorg Partners

We hebben contracten met de volgende klinieken:

  • Bergman Clinics
  • DC Klinieken (dermatologie)
  • Xpert Clinics (orthopedie, hand en pols, proctologie en handtherapie)
  • Velthuis (cosmetische chirurgie)
  • Eyescan
"Via Snelzorg kon een verzekerde binnen één week geopereerd worden aan een liesbreuk, terwijl er een wachtlijst was van zes maanden. Dat ik dat kon regelen voor hem, daar werd ik zelf heel blij van."
Albert, ZorgConsulent bij ONVZ

Beste en snelste zorg

Onze ZorgConsulenten doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen met de best mogelijke behandeling. Zij hebben contact met alle door ONVZ gecontracteerde zorgaanbieders in Nederland en weten dan ook waar u, bij deze aanbieders, zo snel mogelijk terecht kunt voor een door u gevraagde behandeling of consult. Ook kunnen zij u helpen uit te zoeken welk ziekenhuis het best past bij welke behandeling. Zo streven we ernaar dat u zo snel en zo goed mogelijk wordt geholpen.

Wilt u advies van de ZorgConsulent?

Neem contact op met onze ZorgConsulent voor meer informatie en advies. De ZorgConsulent is op werkdagen bereikbaar op het telefoonnummer 0800 022 14 50, kies voor optie 2. U kunt ook een terugbelverzoek achterlaten. Dan wordt u teruggebeld op de tijden die u aangeeft.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties