ONVZ

Collectiviteitsvoordeel bij ONVZ

U krijgt collectiviteitskorting op uw zorgverzekering als u deelneemt aan het ONVZ Ledencollectief, ZZP Collectief of collectieve zorgverzekering via uw werkgever.

Zolang u gezond bent, voert u zelf de regie over uw leven. Gaat er iets mis, dan is het fijn als u goed verzekerd bent. ONVZ heeft oog voor uw behoeften als het gaat om het maken van eigen zorgkeuzes. Met de Eersteklas Zorgverzekering van ONVZ weet u zeker dat het goed geregeld is. 

Kies de zorgverzekering die bij u past 

Wilt u zich uitgebreid verzekeren of alleen voor de zorg die voor u het belangrijkst is? 

ONVZ Ledencollectief

Als u een zorgverzekering bij ONVZ afsluit, wordt u lid van de Vereniging ONVZ. U krijgt dan 7% collectiviteitskorting op uw aanvullende zorgverzekering. 

ZZP Collectief

Het ZZP Collectief is een collectieve zorgverzekering speciaal voor zelfstandig ondernemers, zoals freelancers of mensen met een eenmanszaak. U krijgt 10% collectiviteitskorting op uw aanvullende zorgverzekering. 

Meer informatie

Werkgeverscollectief

Het werkgevers collectief is een collectieve zorgverzekering speciaal voor grotere organisaties, waar minimaal 50 werknemers aan deelnemen. Uw medewerkers krijgen dan onder andere collectiviteitskorting op de aanvullende zorgverzekering.

Meer informatie

Direct aanvragen?

Stel uw ideale pakket samen en bereken direct uw premie.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties