Heeft u vragen? Bel 030 639 62 22 English

Algemene regels en Vergoedingen

Hierin kunt u precies zien wat u als ONVZ-verzekerde van ons mag verwachten, welke diensten ONVZ u biedt en hoe u daarvan het best gebruik kunt maken.

Polisvoorwaarden heten algemene regels en vergoedingen

Bij ONVZ spreken we sinds 2018 niet meer van polisvoorwaarden, maar van algemene regels en vergoedingen.

  • De algemene regels zijn de regels die gelden voor alle verzekeringen van ONVZ (behalve de zogenoemde internationale verzekeringen). Er staat bijvoorbeeld in wanneer de verzekering ingaat, hoe wij zorgkosten vergoeden, hoe de premie moet worden betaald en wanneer er geen recht bestaat op een uitkering.
  • In de vergoedingen staat op welke zorg en diensten u recht heeft, en wat u daarvoor moet doen. Wat is de maximale vergoeding? Heb ik een verwijzing of toestemming vooraf nodig? Het staat overzichtelijk bij elkaar.

Samen bepalen ze de inhoud van de verzekering.

Algemene regels en Vergoedingen

Om papierverspilling te voorkomen, drukken wij geen boekjes meer van onze Algemene regels en Vergoedingen 2019. U kunt dit document wel downloaden

Download

Voorwaarden van 2018 en eerder

Voor zorg in 2018 gelden de algemene regels en vergoedingen ook. Voor zorg in 2017 en eerder gelden nog steeds de polisvoorwaarden met de documenten die daarbij horen.

Heeft u vragen?

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Dus komt u er niet uit? Bel ons gerust. Wij helpen u graag.

Goed om te weten

  • Wij werken zoveel mogelijk digitaal

    U kunt de Algemene regels en Vergoedingen daarom altijd online raadplegen en downloaden. Wilt u deze toch op papier ontvangen, dan kunt u dit opvragen bij ons Service Center. Houd er rekening mee dat u dan geen boekje ontvangt, maar een printversie (322 pagina's) van de Algemene regels en Vergoedingen.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.