Collectiviteiten

Lid van de VNC

Verzekerd bij ONVZ of Jaaah

ONVZ

20% korting op uw aanvullende verzekering bij ONVZ. Makkelijk en snel.

Bereken uw premie

Jaaah

10% korting op uw aanvullende verzekering bij Jaaah. En toegang tot de nieuwste digitale zorg.

Bereken premie Jaaah

Excellente service en persoonlijke aandacht

Onze ZorgConsulenten geven zorgadvies op maat en helpen bij het vinden van de beste behandeling voor u. Bijvoorbeeld bij wachtlijstbemiddeling of het regelen van een second opinion.

Maak kennis met de ZorgConsulenten

Kies de zorgverzekering die bij u past

ONVZ

ONVZ is dé eersteklas zorgverzekering voor mensen die eigen regie belangrijk vinden en hun zaken goed op orde willen hebben. Met excellente service en persoonlijke aandacht wijst ONVZ u de weg naar uitstekende keuzes in zorg en gezondheid. En de ZorgConsulenten helpen u bijvoorbeeld bij wachtlijstbemiddeling, Snelzorg en het regelen van een second opinion. ONVZ hoort sinds jaar en dag bij de hoogst scorende zorgverzekeraars van Nederland op het gebied van klanttevredenheid.

Lees meer over ONVZ

Jaaah

Jaaah is een kwalitatieve naturapolis voor mensen die houden van een actief leven en daarin een goede balans willen. Jaaah helpt u mentaal en fysiek fit te blijven. Met toegang tot de nieuwste digitale zorg op het gebied van fysio en mentale gezondheid. Alle verzekeringszaken worden geregeld via de app.

Lees meer over Jaaah

 

ONVZ en Jaaah

Extra digitale zorg en zelfhulp

U krijgt vanaf 2023 toegang tot digitale zorg, zoals de app Fysiochecknu. Hiermee kunt u zelf aan de slag met het verhelpen of voorkomen van lichte lichamelijke klachten. Daarnaast hebben wij Werkfit met extra zorg en zelfhulp, zoals toegang tot de zelfhulpmodules van Mirro.

Welke zorgverzekering past bij u?

Hulp nodig bij het maken van een keuze? Doe hier de test en ontdek welke zorgverzekering het beste bij uw wensen past. Of bekijk onderstaande video.

Wereldwijd verzekerd met Wereldfit

De aanvullende verzekering Wereldfit van ONVZ vergoed al uw spoedeisende zorg wereldwijd tot het lokaal gebruikelijke tarief, voor slechts 3 euro per maand. Zowel tijdens de dienstreis als de vakantie. De VNC heeft deze aanvullende verzekering opgenomen in het contract, om te voldoen aan de bepalingen in verschillende cao’s van VNC-leden. Vink Wereldfit daarom aan bij het aanvragen van uw ONVZ zorgverzekering, zodat deze automatisch wordt toegevoegd aan uw polis. Voor gepensioneerden en overige gezinsleden geldt deze verplichting niet.

Fysiotherapie

3 extra fysiotherapie behandelingen

Persoonlijke gezondheidscheck: € 100

Het tijdig opsporen van gezondheidsproblemen voorkomt dat medewerkers uitvallen. Daarom kunt u ieder jaar gebruikmaken van een vergoeding van € 100 vanuit Werkfit voor een persoonlijke gezondheidscheck. U kunt zich bijvoorbeeld laten onderzoeken op hart- en vaatziekten, een algemeen lichamelijk onderzoek laten doen of een sportcheck. Een arts bespreekt de uitslagen met u. Medewerkers declareren de gezondheidscheck zelf bij ONVZ.

Mirro

Gebruik van de zelfhulpmodules van Mirro bij psychische klachten.

De online modules van Mirro kunnen een opstaphulp zijn om zelf met lichte mentale klachten aan de slag te gaan. U hoeft overigens geen mentale klachten te hebben om Mirro te gebruiken. Misschien wilt u gewoon tips om lekkerder te slapen of leren hoe u feedback kunt geven en toepassen.

€ 500 voor preventie programma’s mentale fitheid

€ 500 per jaar voor preventie programma’s mentale fitheid.

Om te voorkomen dat beginnende klachten verergeren, kunt u bijvoorbeeld enkele coachingsgesprekken voeren, runningtherapie volgen om somberheid tegen te gaan of via een online programma leren omgaan met overgangsklachten.

€ 250 voor de psychologische behandeling

€ 250 voor de psychologische behandeling van: werkproblemen, zoals een burn-out, relatieproblemen, aanpassingsstoornissen, bijvoorbeeld na een overlijden of echtscheiding.

Klaar om te beginnen?

Als medewerker van VNC krijgen u en uw eventuele gezinsleden 20% korting op de aanvullende verzekering bij ONVZ. En 10% korting op uw aanvullende verzekering bij Jaaah. Bent u oud-medewerker van VNC en gepensioneerd? Ook dan kunt u gebruikmaken van de collectieve voordelen.

Klanten waarderen onze dienstverlening met een

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! 8,5 Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen® 2023.

Klant over ONVZ

“Hele fijne zorgverzekeraar. Geen gedoe met declareren of andere zaken en daarom al heel lang klant.”
Marian Pillen uit Lichtenvoorde 75 jaar
Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties