ZakelijkBereken premieEnglish

 • Zeer ruime vergoedingen
 • Advies van ZorgConsulent
 • Klantwaardering 8,2

Onze zorgverzekeringen

Op zoek naar de beste zorgverzekering? Bij ONVZ heeft u buitengewoon veel vrijheid.

Basisverzekering

Basisverzekering
Optimale vrije zorgkeuze

De basisverzekering van ONVZ biedt buitengewoon veel vrijheid. Zo bent u bij ONVZ vrij om zelf uw dokter en ziekenhuis te kiezen. Dat is belangrijk als u op zoek bent naar de beste zorgverzekering met optimale vrije zorgkeuze.

Basisverzekering >
Aanvullende verzekering

Aanvullende verzekering
Zeer ruime vergoedingen

Een goede verzekering past bij uw wensen. Is de ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering voor u te beperkt? Vraag dan een aanvullende zorgverzekering bij ons aan. U heeft de keuze uit 5 verschillende, met zeer ruime vergoedingen.

Aanvullende zorgverzekeringen >
Tandverzekering

Tandartsverzekeringen
Ruime keuze

Bent u op zoek naar de beste tandartsverzekering voor 18 jaar en ouder? Onze aanvullende tandartsverzekeringen vergoeden meer dan alleen uw tandartsbezoek. 

Tandartsverzekeringen >
OntzorgPlus

OntzorgPlus
De beste hulp bij noodsituaties

Met de aanvullende verzekering OntzorgPlus van ONVZ bent u verzekerd van de beste regelhulp. Ook krijgt u veelvoorkomende hoge kosten bij noodsituaties vergoed.

OntzorgPlus >
Wereldfit

Wereldfit
Overal verzekerd

Met deze aanvullende zorgverzekering heeft u volledige vergoeding van alle spoedeisende medische zorg in het buitenland. En één aanspreekpunt voor uw gezondheid. Waar dan ook ter wereld.

Wereldfit >
orientation icon

Health Basic en Health Premium
Internationaal

Komt u niet (meer) in aanmerking voor de Nederlandse basisverzekering? Dan biedt ONVZ een passende oplossing: Health Basic en Health Premium.

Health Basic en Health Premium >

Alles op een rij?
Bekijk ons overzicht

Wat is voor u de beste zorgverzekering? Vergelijk onze aanvullende zorgverzekeringen met elkaar op basis van wat u zelf belangrijk vindt.

Naar vergoedingsoverzicht

Goed om te weten

 • U kiest zelf naar welke arts of zorgverlener u gaat. Wij kunnen u helpen kiezen

  De ZorgConsulenten bieden een luisterend oor en kennen het zorglandschap tot in detail. Zij geven kwalitatief goede informatie over ziekenhuizen en zelfstandig behandelcentra in Nederland. Zo kunt u beter kiezen naar welke arts of ziekenhuis u wilt gaan.

 • U hoeft geen rekeningen voor te schieten

  In de meeste gevallen declareert een zorgverlener een nota voor u bij ons. Dan betalen wij een eventuele vergoeding rechtstreeks aan uw zorgverlener. Als u uiteindelijk nog (een deel van de) kosten zelf moet betalen, ontvangt u hiervoor een rekening van ons.

 • Wat de ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering u biedt, leest u op de verzekeringskaart en in de algemene regels en vergoedingen

  Op de verzekeringskaart ziet u in één oogopslag welke vergoedingen onze basisverzekering biedt.. Extra informatie vindt u terug in de Algemene regels en Vergoedingen. Bij ONVZ heeft u optimale vrije zorgkeuze.

 • ONVZ biedt zijn basisverzekering aan onder de labels ONVZ, PNOzorg en VvAA zorgverzekering

  Er zijn geen inhoudelijke verschillen.

 • Er gelden soms maximale vergoedingen voor wijkverpleging en ggz

  Met sommige zorgverleners in de geestelijke gezondheidszorg (ggz) of wijkverpleging (thuiszorg) hebben wij geen contract en gelden er vanaf 1 januari 2021 maximale vergoedingen.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.