ZakelijkBereken premieEnglish

 • Eersteklas Zorgverzekering
 • Snel geholpen door ZorgConsulent
 • Klantwaardering 8,3

Wat is het geheim van een goede zorgverzekering?

Een goede verzekering helpt u gezond worden en gezond blijven. Een goede verzekeraar ondersteunt en kan ook helpen bij het kiezen van een gezonde leefstijl.

Maar de juiste zorgverzekering kiezen is best lastig. Wat wordt vergoed door de basisverzekering? Kunt u altijd terecht bij de arts of ziekenhuis van uw keuze? Heeft u een aanvullende verzekering nodig? Welk pakket past het best bij u?

Waarom kiezen voor ONVZ?

 • Praktische hulp voor mantelzorgers

  Omdat u het als mantelzorger soms ook even niet meer weet, staan de mantelzorgondersteuners van ONVZ voor u klaar. U kunt bij hen terecht voor praktische vragen, hulp met de wet en regelgeving of gewoon een luisterend oor. En zit u er als mantelzorger even helemaal door heen? Dan helpen wij u om vervangende mantelzorg te regelen. Bel de ZorgConsulent voor praktische tips en om te kijken of en op welke manier u voor vervangende hulp in aanmerking komt.

  Mantelzorgcoach
 • Hulp bij het voorkomen van een burn-out

  U beoefent een beroep waar de werkdruk hoog is. Er wordt fysiek en mentaal veel van u gevraagd. Wij begrijpen dat dit consequenties heeft voor uw werk-privé balans. Daarom bieden wij de online zelfhulp. Met praktische tips en oefeningen leert u werkstress aan te pakken en een burn-out te voorkomen.

 • Makkelijk online declareren

  Bij ONVZ declareert u uw zorgkosten snel en gemakkelijk online. Via MijnONVZ of met de ONVZ-app. Uw vergoeding staat in de meeste gevallen binnen drie dagen op uw rekening.

  Online declareren
 • Verkorten van wachttijden

  Moet u veel te lang wachten voor een behandeling? Neem dan contact op met de ONVZ zorgconsulenten. Zij kunnen u helpen om de wachttijd te verkorten door uit te zoeken of er eerder plek is in een ander ziekenhuis. In veel gevallen verkorten zij hiermee de wachttijd tot wel 90 procent.

  Wachtlijstbemiddeling

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.