ZakelijkBereken premieEnglish

 • Zeer ruime vergoedingen
 • Advies van ZorgConsulent
 • Klantwaardering 8,2

Uitgerust wakker met een Slaaprobot!

Slaap sneller en langer met de Slaaprobot van Somnox. Koopt u de Slaaprobot via de website van Somnox? Dan krijgt u 'm nu deels vergoed met onze aanvullende verzekering Optifit of hoger.

De Slaaprobot van Somnox is een primeur voor iedereen die last heeft van slaapproblemen. Dit unieke apparaat helpt u om beter, sneller en langer te slapen, zodat u fitter wakker wordt.

De Slaaprobot simuleert een menselijk ademhalingsritme, dat langzamer is dan uw eigen ademhaling. Wanneer u de robot vasthoudt, gaat u onbewust meeademen met zijn ritme. De robot maakt uw ademhaling geleidelijk trager. Dit geeft de hersenen een seintje om het lichaam te ontspannen, waardoor u sneller in slaap valt.

Dit zeggen gebruikers over de Slaaprobot:

 • "Het gezonde alternatief voor slaapmedicatie."

 • "Ik val sneller in slaap en slaap langer door."

 • "Eindelijk dieper en stabieler slapen."

 • "Ik word frisser wakker!"

 • "Minder stress dankzij muziek, rustgevende geluiden en ademhalingsoefeningen."

 • "Alsof ik een zachte knuffel in m'n armen heb."

Krijg de Slaaprobot nu deels vergoed

De prijs van de Somnox Slaaprobot is € 599. Heeft u een aanvullende verzekering Optifit of hoger? En bestelt u de Slaaprobot via de website van Somnox? Dan kunt u de Slaaprobot voor een deel bij ons declareren. Wij vergoeden 25% van het aankoopbedrag tot maximaal € 150.

Let op: u kunt de Slaaprobot alleen declareren als u deze via de website van Somnox bestelt. Dit doet u via onderstaande link.

Bestel zonder de vragen te beantwoorden

*ONVZ en Somnox onderzoeken of het gebruik van een Slaaprobot effect heeft op het slaapgedrag en de gezondheid van mensen. We zijn bijvoorbeeld benieuwd of gebruikers van de Slaaprobot minder gebruikmaken van slaapmedicatie. Hiermee dragen we bij aan initiatieven om de zorg betaalbaar te houden voor iedereen. Uw deelname aan het onderzoek is daarom van belang.

In het onderzoek vragen we naar uw persoonsgegevens. Deze hebben we nodig om te kunnen onderzoeken of de Slaaprobot effect heeft op uw gezondheid. De gegevens gebruiken we uiteraard alleen voor het onderzoek en delen we niet met Somnox. Uw antwoorden hebben geen consequenties voor het gebruik en de premie van uw zorgpolis.

somnox-slaaprobot

 

Goed om te weten

 • U moet de Slaaprobot bestellen via de website van Somnox

  Let op: u kunt de Slaaprobot alleen bij ons declareren als u deze via de website van Somnox bestelt. Koopt u de Slaaprobot via een andere (web)winkel? Dan heeft u geen recht op een vergoeding.

 • De Slaaprobot valt onder de maximale vergoeding per kalenderjaar

  Heeft u onze aanvullende verzekering Optifit of hoger? Dan kunt u een deel van de kosten van de Slaaprobot declareren. Wees u ervan bewust dat de Slaaprobot onderdeel is van de vergoeding Preventiecursussen. Bij deze vergoeding krijgt u per kalenderjaar een maximaal bedrag vergoed. Wij vergoeden 25% van het aankoopbedrag van de Slaaprobot, tot maximaal € 150

  Let op: heeft u in 2020 al een vergoeding gekregen voor andere preventiecursussen? Dan kan uw vergoeding dus lager uitvallen, omdat u de maximale vergoeding al heeft bereikt.

 • U heeft een factuur nodig voor uw declaratie

  Wilt u de kosten van uw Slaaprobot bij ons declareren? Dan heeft u een factuur van uw bestelling nodig. Een orderbevestiging nemen we niet in behandeling. Heeft u geen factuur ontvangen? Neemt u dan contact op met Somnox.

 • Een teruggestuurde Slaaprobot kunt u niet declareren

  Stuurt u uw Slaaprobot binnen de retourtermijn terug, maar declareert u wel uw kosten? Dan nemen wij uw declaratie niet in behandeling.

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.