Uitgerust wakker met Somnox 2!

Campagne

Slaap sneller en langer met de Somnox 2 Adem- en Slaaprobot. Probeer de Somnox nu drie maanden uit voor €34,95 per maand en krijg de eerste maand gratis. Daarna bepaalt u of u de Somnox koopt, langer huurt of terugstuurt.

De Somnox 2 Adem- en Slaaprobot van Somnox is een primeur voor iedereen die last heeft van slaapproblemen. Door hem vast te houden voelt u fysiek de kalme ademhaling en neemt u die (onbewust) over. U komt vanzelf tot rust, waardoor u sneller, dieper en langer slaapt.

Een natuurlijke oplossing voor slapeloosheid zonder vervelende bijwerkingen. Ontwikkeld om slapeloosheid te verhelpen die wordt veroorzaakt door onrust en piekeren én wetenschappelijk getest.

Neem de controle terug over uw slaap en heb weer de energie om van het leven te genieten!

Probeer Somnox nu 3 maanden uit

Benieuwd of de Somnox ook voor u werkt? Probeer het 3 maanden uit met Try & Buy. Hiervoor betaalt u €34,95 per maand. Vult u de kortingscode in die u per mail van ons ontvangen heeft? Dan krijgt u de eerste maand gratis. Na 3 maanden kunt u de Somnox kopen, doorgaan met huren of de Somnox terugsturen. Wanneer u de Somnox koopt, wordt het huurbedrag van het aankoopbedrag afgetrokken. 

Dit zeggen gebruikers over de Somnox 2

4.4 van 5 sterren 4.4 Score op Trustpilot

Gebruiker over Somnox

Het gezonde alternatief voor slaapmedicatie.
Vrouw 41 jaar

Gebruiker over Somnox

Ik val sneller in slaap en slaap langer door.
Man 26 jaar

Gebruiker over Somnox

Minder stress dankzij muziek, rustgevende geluiden en ademhalingsoefeningen.
Man 39 jaar

Goed om te weten

  1. Kies Somnox Try & buy in de webshop van Somnox en vul de kortingscode in die u per mail van ons heeft ontvangen. U betaalt dan slechts  €0,35 voor uw eerste maand. Dit bedrag is ter verificatie van uw bankrekeningnummer, zodat Somnox het bedrag van €34,95 voor maanden 2 en €34,95 voor maand 3 automatisch af kan schrijven. U ontvangt direct na betaling een account voor uw abonnement. In uw Somnox account kunt u al uw Somnox zaken regelen. 

   Annuleert u binnen 14 dagen na ontvangst? Dan worden maand 2 en 3 niet afgeschreven.

  2. Probeer Somnox uit voor minimaal 3 maanden. Ook daarna kunt u gebruik blijven maken van Somnox voor het vaste bedrag van €34,95 per maand. Vanaf maand 3 is uw abonnement maandelijks opzegbaar. Het abonnement duurt maximaal 16 maanden.

  3. Bent u blij met Somnox? Dan kunt u er op ieder moment voor kiezen Somnox te kopen. Dit kan in uw Somnox account. Het huurbedrag wordt dan van het aankoopbedrag afgetrokken.

  4. Past Somnox toch niet bij u? U kunt Somnox Try & Buy stopzetten vanaf de derde maand van uw abonnement. U kunt Somnox dan met een paar klikken annuleren in uw Somnox account.

  Let op: Na 16 maanden stopt Somnox Try & Buy automatisch en moet de Somnox weer geretourneerd worden. Het apparaat blijft in bezit van Somnox, tenzij je hem overkoopt.

  Kijk voor meer informatie over het product en de antwoorden op veelgestelde vragen op de website van Somnox.

   

   

   

   

 • Let op: u kunt alleen gebruikmaken van de kortingscode als u de Somnox via de website van Somnox bestelt. Koopt u de Somnox 2 via een andere (web)winkel? Dan werkt de couponcode niet.

  Bestel via de website van Somnox
 • Korting op Somnox Try & Buy is geldig in 2023, als u minimaal een basisverzekering heeft bij ONVZ. 

 • Heeft u vragen over de Somnox adem- en slaaprobot, over Try & Buy of (de status van) uw bestelling? Neem dan contact op met Somnox. Zij helpen u graag verder.