Uitgerust wakker met Somnox 2!

Campagne

Slaap sneller en langer met de Somnox 2 Adem- en Slaaprobot. Probeer het Somnox-programma nu 3, 6 of 12 maanden uit en krijg korting met uw persoonlijke ONVZ-kortingscode. Daarna bepaalt u of u de Somnox koopt, langer huurt of terugstuurt.

De Somnox 2 Adem- en Slaaprobot van Somnox is een primeur voor iedereen die last heeft van slaapproblemen. Door hem vast te houden voelt u fysiek de kalme ademhaling en neemt u die (onbewust) over. U komt vanzelf tot rust, waardoor u sneller, dieper en langer slaapt.

Een natuurlijke oplossing voor slapeloosheid zonder vervelende bijwerkingen. Ontwikkeld om slapeloosheid te verhelpen die wordt veroorzaakt door onrust en piekeren én wetenschappelijk getest.

Naast het dagelijks gebruik van Somnox 2 zijn er educatieve audiolessen die u stap voor stap begeleiden. Deze vindt u in de bijbehorende app. En u kunt via de chat contact opnemen met uw Somnox coach voor vragen of het uitwisselen van ervaringen. 

Neem de controle terug over uw slaap en heb weer de energie om van het leven te genieten!

 

Probeer het Somnox-programma nu 3, 6 of 12 maanden uit

Benieuwd of de Somnox ook voor u werkt? Probeer het Somnox programma voor 3, 6 of 12 maanden. Alle programma’s zijn inclusief Somnox 2, het slaapprogramma en coaching. Besluit daarna of u wilt verder huren, annuleren of overnemen tegen de resterende waarde. Het huurbedrag wordt dan van het aankoopbedrag afgetrokken. Met uw persoonlijke kortingscode kunt u voordeliger gebruikmaken van het Somnox-programma:

3 maanden plan - 50% korting op de eerste maand

6 maanden plan - 1 maand gratis

12 maanden plan - 2 maanden gratis

Dit zeggen gebruikers over de Somnox 2

4.4 van 5 sterren 4.4 Score op Trustpilot

Gebruiker over Somnox

Het gezonde alternatief voor slaapmedicatie.
Vrouw 41 jaar

Gebruiker over Somnox

Ik val sneller in slaap en slaap langer door.
Man 26 jaar

Gebruiker over Somnox

Minder stress dankzij muziek, rustgevende geluiden en ademhalingsoefeningen.
Man 39 jaar

Goed om te weten

  1. Kies een Somnox-programma in de webshop van Somnox en vul de kortingscode in die u per mail van ons heeft ontvangen. Kies voor:
    • 3 maanden plan - 50% korting op de eerste maand
    • 6 maanden plan - 1 maand gratis
    • 12 maanden plan - 2 maanden gratis

   U ontvangt direct na betaling een account voor uw abonnement. In uw Somnox account kunt u al uw Somnox zaken regelen.

  2. Annuleert u binnen 14 dagen na ontvangst? 
   Dan geldt de niet-goed-geld-terug garantie. Binnen deze periode zit u nergens aan vast en kunt u het product een keer vasthouden en aanzetten om te beoordelen.

  3. Bent u blij met Somnox? Dan kunt u na afloop van het Somnox-programma van uw keuze de Somnox kopen. Dit kan in uw Somnox account. Het huurbedrag wordt dan van het aankoopbedrag afgetrokken. U kunt er ook voor kiezen om de Somnox te blijven huren, voor dezelfde maandelijkse prijs.

  4. Past Somnox toch niet bij u? U kunt Somnox 2 na afloop van het Somnox-programma terugsturen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar na de minimale periode van het programma (3, 6 of 12 maanden, afhankelijk van uw keuze).


  Kijk voor meer informatie over het product en de antwoorden op veelgestelde vragen op de website van Somnox.

 • Let op: u kunt alleen gebruikmaken van de kortingscode als u het Somnox- programma via de website van Somnox bestelt. Koopt u het Somnox-programma via een andere (web)winkel? Dan werkt de couponcode niet.

  Bestel via de website van Somnox
 • Korting op het Somnox-programma is geldig in 2024, als u minimaal een basisverzekering heeft bij ONVZ. 

 • Heeft u vragen over de Somnox adem- en slaaprobot, over het programma of (de status van) uw bestelling? Neem dan contact op met Somnox. Zij helpen u graag verder.