ONVZ

Collectief voordeel bij ONVZ of Jaaah via

Collectiviteit niet gevonden

Collectief voordeel bij ONVZ

Bereken nu uw premie bij ONVZ voor uzelf én uw gezinsleden, inclusief de collectiviteitskorting.

Bereken uw premie

Collectief voordeel bij Jaaah

10% korting op uw aanvullende verzekering bij Jaaah.

Bereken uw premie

Gratis Werkfit

U krijgt Werkfit gratis als u via uw werkgever een basisverzekering en aanvullende verzekering afsluit. Met extra dekking voor fysiotherapie, psychologische zorg en meer.

Bekijk Werkfit

Kies de zorgverzekering die bij je past

ONVZ

ONVZ is dé eersteklas zorgverzekering voor mensen die eigen regie belangrijk vinden en hun zaken goed op orde willen hebben. Met excellente service en persoonlijke aandacht wijst ONVZ u de weg naar uitstekende keuzes in zorg en gezondheid. En de ZorgConsulenten helpen u bijvoorbeeld bij wachtlijstbemiddeling en het regelen van een second opinion. ONVZ hoort sinds jaar en dag bij de hoogst scorende zorgverzekeraars van Nederland op het gebied van klanttevredenheid.

Lees meer over ONVZ

Jaaah

Jaaah is een kwalitatieve naturapolis voor mensen die houden van een actief leven en daarin een goede balans willen. Jaaah helpt je mentaal en fysiek fit te blijven. Met toegang tot de nieuwste digitale zorg op het gebied van fysio en mentale gezondheid. Alle verzekeringszaken worden geregeld via de app.

Lees meer over Jaaah

Extra zorg en zelfhulp

U krijgt vanaf 2023 toegang tot digitale zorg, zoals de app Fysiochecknu. Hiermee kunt u zelf aan de slag met het verhelpen of voorkomen van lichte lichamelijke klachten. Daarnaast hebben wij Werkfit met extra zorg en zelfhulp, zoals toegang tot de zelfhulpmodules van Mirro.

Collectief voordeel bij ONVZ en Jaaah

Welke zorgverzekering past bij u?

Hulp nodig bij het maken van een keuze? Doe hier de test en ontdek welke zorgverzekering het beste bij uw wensen past. Of bekijk onderstaande video.

Wilt u overstappen naar ONVZ of Jaaah?

Bekijk onze verzekeringen of bereken direct uw premie, inclusief collectiviteitskorting.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties