Heeft u vragen? Bel 030 639 62 22 English

Wat is het ZZP Collectief?

Het ZZP Collectief is een collectief speciaal voor zelfstandig ondernemers zoals freelancers en mensen met een eenmanszaak die maximale vrije keuze belangrijk vinden.  

Uw voordelen van het ZZP Collectief:

  • Ruimste keuzevrijheid dokter en ziekenhuis
  • Maar liefst 8% korting op de basisverzekering en 10% op alle aanvullende verzekeringen
  • Ruime vergoeding
  • Mantelzorgcoach ontzorgt u

Bereken uw premie

Al klant?

Bent u zelfstandig ondernemer en al bij ons verzekerd? Dan hoeft u niet opnieuw een verzekering aan te vragen, maar kunt u uw KvK-uittreksel sturen naar vo@onvz.nl. Wij plaatsen uw polis dan in ons ZZP-Collectief.

Restitutieverzekeraar: optimale keuzevrijheid

ONVZ is een restitutieverzekeraar. Dat betekent optimale keuzevrijheid van dokter of ziekenhuis. Want wij vergoeden de zorgkosten binnen het marktconforme tarief bij alle zorgverleners, ongeacht of wij een contract hebben met de door u gekozen zorgverlener. Zorgverzekeraars met natura- of combinatiepolissen vergoeden zorg bij een ongecontracteerde aanbieder vaak maar gedeeltelijk. Soms moet u daardoor alsnog flink bijbetalen. Dit risico loopt u niet bij ONVZ.

Mantelzorgcoach ontzorgt u

ONVZ helpt u als mantelzorger gezond te zijn en te blijven. Krijgt u bijvoorbeeld te maken met de zorg voor een chronisch ziek persoon? Of bent u misschien al mantelzorger? Dan is het goed te weten dat ONVZ gecertificeerde Mantelzorgcoaches in dienst heeft. Zij ondersteunen u op deskundige wijze bij al uw vragen over mantelzorg.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag

Bel ons op 030 639 65 66. We zijn elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Mailen kan ook, als u dat liever wilt, naar vo@onvz.nl.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.