Heeft u vragen? Bel 030 639 62 22 English

Unieke ZorgGarantie

De ZorgGarantie van ONVZ is uniek in Nederland. Deze garantie houdt in dat binnen 5 werkdagen gestart kan worden met het stellen van een diagnose. En dat als de diagnose is gesteld binnen 5 dagen met de behandeling kan worden gestart voor de meeste aandoeningen. U kunt terecht bij alle ziekenhuizen en bevoegde zelfstandige behandelcentra in Nederland, omdat we een restitutieverzekeraar zijn. Als dat niet mogelijk is, regelen we eventueel dat u in een ziekenhuis in het buitenland terecht kunt. We zorgen er zo graag voor dat u weer sneller aan het werk bent.

Mantelzorgcoach ontzorgt u

ONVZ helpt u als mantelzorger gezond te zijn en te blijven. Krijgt u bijvoorbeeld te maken met de zorg voor een chronisch ziek persoon? Of bent u misschien al mantelzorger? Dan is het goed te weten dat ONVZ gecertificeerde Mantelzorgcoaches in dienst heeft. Zij ondersteunen u op deskundige wijze bij al uw vragen over mantelzorg.

Restitutieverzekeraar: optimale keuzevrijheid

ONVZ is een restitutieverzekeraar. Dat betekent optimale keuzevrijheid van dokter of ziekenhuis. Want wij vergoeden de zorgkosten binnen het marktconforme tarief bij alle zorgverleners, ongeacht of wij een contract hebben met de door u gekozen zorgverlener. Zorgverzekeraars met natura- of combinatiepolissen vergoeden zorg bij een ongecontracteerde aanbieder vaak maar gedeeltelijk. Soms moet u daardoor alsnog flink bijbetalen. Dit risico loopt u niet bij ONVZ.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag

Bel ons op 030 639 65 66. We zijn elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur. Mailen kan ook, als u dat liever wilt, naar vo@onvz.nl.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.