ZakelijkBereken premieEnglish

  • Zeer ruime vergoedingen
  • Advies van ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Disclaimer ONVZ

Website en mobile app disclaimer

ONVZ probeert de informatie op deze site volledig en correct weer te geven. Wanneer er toch onjuistheden of onvolledigheden in offertes en/of productvergelijkingen of andere informatie op de site staat, kunt u hier geen rechten aan ontlenen.

ONVZ accepteert ook geen aansprakelijkheid – van welke aard en uit welke hoofde dan ook – door het raadplegen of gebruiken van deze site. Bestanden die u download, al dan niet via links op deze site, zijn voor eigen risico. Door het raadplegen van deze site gaat u akkoord met deze voorwaarden.

E-mail disclaimer

De informatie die is opgenomen in e-mails van ONVZ kan vertrouwelijk zijn en is alleen bestemd voor de geadresseerde. Als u onterecht een bericht ontvangt, vragen wij u om de inhoud niet te gebruiken. En de afzender direct te informeren door het bericht terug te sturen. ONVZ sluit elke aansprakelijkheid uit vanwege het niet juist, onvolledig of niet tijdig overkomen van de informatie in e-mail.

Over ONVZ

Risicodraagster voor de zorgverzekering is ONVZ Ziektekostenverzekeraar N.V. (handelsregister Utrecht: 30135168, AFM-nr. 12000633) en voor de aanvullende verzekeringen ONVZ Aanvullende Verzekering N.V. (handelsregister Utrecht: 30209308, AFM-nr. 12001024), Uitvoerder van de Wet op de langdurige zorg is :  ONVZ Langdurige Zorg B.V.  (handelsregister Utrecht: 62128701),alle gevestigd te Houten. Postbus 392, 3990 GD Houten. Telefoon: 030 639 62 22. Fax: 030 635 12 75.

ONVZ stelt telefoon van verkopers niet op prijs

ONVZ stelt het niet op prijs als partijen ongevraagd telefonisch contact opnemen om commerciële diensten aan te bieden. Bent u van een bedrijf en wilt u ons hiervoor benaderen? Dan kunt u een e-mail sturen naar nprinkoop@onvz.nl.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.