Declareren

Declareren: per post

Als u uw nota per post wilt indienen, hebben wij de originele nota nodig. Houd er ook rekening mee dat de verwerkingstijd uiterlijk 10 werkdagen is. Digitale nota's verwerken wij binnen 5 werkdagen.

Declareert u graag per post? Volg dan deze 4 stappen:

 1. Gebruik een van onderstaande declaratieformulieren.
 2. Vul het declaratieformulier zo volledig mogelijk in.
 3. Voeg de originele nota's bij het declaratieformulier (maak eventueel kopieën voor uw eigen administratie). Kopieën, herinneringen en aanmaningen nemen wij niet in behandeling.
 4. Stuur uw declaratie naar:

ONVZ 
Afdeling Declaratiebehandeling
Postbus 27
3990 DA Houten

Declaratieformulieren

 • Declareer de kosten voor uw medische zorg en/of geneesmiddelen. Gebruik hiervoor het declaratieformulier

 • Heeft u al toestemming van onze ZorgConsulent voor de aanpassing van uw woning of vervoermiddel? Zo ja, declareer dan de kosten met het declaratieformulier OntzorgPlus.

 • Declareer de kosten van uw eenpersoonskamer in het ziekenhuis. Gebruik hiervoor het declaratieformulier privékamer.

 • Declareer de kosten van thuisdialyse. Gebruik hiervoor het declaratieformulier thuisdialyse.

 • Heeft u vooraf onze toestemming gevraagd en gekregen voor vergoeding van de kosten van taxivervoer, eigen vervoer, openbaar vervoer of logeren? Zo ja, declareer dan de kosten met het declaratieformulier ziekenvervoer.

 • Heeft u vooraf onze toestemming gevraagd en gekregen voor vergoeding van de kosten van taxivervoer, eigen vervoer, openbaar vervoer of logeren? Zo ja, declareer dan de kosten met het declaratieformulier ziekenvervoer.

 • Heeft u vooraf onze toestemming gevraagd en gekregen voor vergoeding van de kosten van taxivervoer, eigen vervoer of openbaar vervoer? Zo ja, declareer dan de kosten met het declaratieformulier zittend ziekenvervoer.

 • Heeft u vooraf onze toestemming gevraagd en gekregen voor vergoeding van de kosten van taxivervoer, eigen vervoer, openbaar vervoer of logeren? Zo ja, declareer dan de kosten met het declaratieformulier zittend ziekenvervoer.

 • Heeft u onze toestemming voor een Zvw-pgb verpleging en verzorging? Zo ja, dan kunt u maandelijks de kosten voor de verleende zorg bij ons declareren. Dit formulier gebruikt u bij de declaraties van formele zorgverleners met een AGB-code beginnend met 91.

 • Heeft u onze toestemming voor een Zvw-pgb verpleging en verzorging? Zo ja, dan kunt u maandelijks de kosten voor de verleende zorg bij ons declareren. Dit formulier gebruikt u bij de declaraties van informele zorgverleners.

 • Heeft u onze toestemming voor een Zvw-pgb verpleging en verzorging? Zo ja, dan kunt u maandelijks de kosten voor de verleende zorg bij ons declareren. Dit formulier gebruikt u bij de declaraties van informele zorgverleners en voor formele zorgverleners met een AGB-code beginnend met 91.

 • Heeft u onze toestemming voor een Zvw-pgb verpleging en verzorging? Zo ja, dan kunt u maandelijks de kosten voor de verleende zorg bij ons declareren. Dit formulier gebruikt u bij de declaraties van natuurlijke personen en voor formele zorgverleners met een AGB-code, beginnend met 91.

 • Heeft u onze toestemming voor een Zvw-pgb verpleging en verzorging? Zo ja, dan kunt u maandelijks de kosten voor de verleende zorg bij ons declareren. Dit formulier gebruikt u bij de declaraties van natuurlijke personen en voor formele zorgverleners met een AGB-code, beginnend met 91.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 – 20.00 uur

Stel een vraag

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties