ONVZ

Digitale zorg

Met ONVZ Bewuste Keuze kiest u voor snelle, directe toegang tot online zorg en zelfhulp. De online fysiotherapeut zit voor u klaar als u zorg nodig heeft. Is zelfhulp voldoende, ga dan aan de slag met de apps Fysiochecknu en Headspace. U bepaalt het wát, wanneer en hoe. 

Zelfhulp via de app Fysiochecknu

Heeft u lichte klachten aan bijvoorbeeld schouders, nek of rug? Ga dan aan de slag met de zelfhulpmodule in de app Fysiochecknu. U kunt de app gratis downloaden en gebruiken wanneer u ONVZ Bewuste Keuze Basis afsluit. De app staat vol met handige tips en oefeningsvideo’s, ontwikkeld door fysiotherapeuten. Zo blijft u lekker fit.

Meer over Fysiochecknu

Compleet online fysio behandeltraject

Via de app Fysiochecknu kunt u direct contact opnemen met de online fysiotherapeut van HiFysio. Een online traject wordt vergoed wanneer u ONVZ Bewuste Keuze Start of Extra hebt afgesloten. De intake is via een videoverbinding. De online fysio maakt hierna een oefenprogramma op maat voor u en u kunt zo vaak als nodig een online consult aanvragen. 

Meer over online fysio

Headspace

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat meditatie en mindfulness helpen bij meer focus en balans, beter omgaan met stress en goed slapen. Omdat wij uw mentale gezondheid belangrijk vinden krijgt u de meditatie-app Headspace gratis bij ONVZ Bewuste Keuze Start en Extra.

Meer over Headspace

Mirro

Heeft u Werkfit? Maak dan gebruik van de zelfhulpmodules van Mirro om mentaal fit te blijven. De zelfhulpmodules helpen niet alleen bij het verlichten van lichte mentale klachten, maar ook bij het voorkomen hiervan. En ook wanneer u geen klachten heeft helpt Mirro u verder.

Meer over Mirro

Digitale pilservice

Slikt u de pil? Maak dan gebruik van een digitale pilservice. Zo zit u nooit zonder. Bestellen via een digitale pilservice is goedkoper dan ophalen bij de eigen apotheek. Bestel bijvoorbeeld via Pilonline.nl. U kunt ook gebruikmaken van andere digitale pilservices. Met ONVZ Bewuste Keuze Start of Extra krijgt u de pil (deels) vergoed.

Start

Meer zorg en zelfhulp

Bekijken

Extra

Meer fysiotherapie of zorg in het buitenland meeverzekeren

Bekijken

Tand

Halfjaarlijkse controle vergoed tegen een bescheiden premie

Bekijken

Op Reis

Goed verzekerd voor spoedeisende hulp in het buitenland

Bekijken
Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 – 20.00 uur

Stel een vraag

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties