ONVZ

Digitale zorg

Met digitale zorg houdt u de regie over uw gezondheid en kunt u meer vanuit huis doen. U bepaalt het wát, wanneer en hoe. Wel zo makkelijk. Natuurlijk kan niet alle zorg digitaal. Soms is juist fysiek en persoonlijk contact nodig. Ook daar helpen we u dan graag bij. 

Zelfhulp via de app Fysiochecknu

Heeft u lichte klachten aan bijvoorbeeld schouders, nek of rug? Ga dan aan de slag met de zelfhulpmodule in de app Fysiochecknu. U kunt de app gratis downloaden en gebruiken wanneer u ONVZ Vrije Keuze Basis of ONVZ Bewuste Keuze Basis afsluit. De app staat vol met handige tips en oefeningsvideo’s, ontwikkeld door fysiotherapeuten. Zo blijft u lekker fit.

Meer over Fysiochecknu

Mirro

Bent u via uw werkgever verzekerd en heeft u Werkfit? Maak dan gebruik van de zelfhulpmodules van Mirro om mentaal fit te blijven. De zelfhulpmodules helpen niet alleen bij het verlichten van lichte mentale klachten, maar ook bij het voorkomen hiervan. En ook wanneer u geen klachten heeft helpt Mirro u verder.

Meer over Mirro

Digitale pilservice

Slikt u de pil? Maak dan gebruik van een digitale pilservice. Zo zit u nooit zonder. Bestellen via een digitale pilservice is goedkoper dan ophalen bij de eigen apotheek. Bestel bijvoorbeeld via Pilonline.nl. U kunt ook gebruikmaken van andere digitale pilservices. De meeste aanvullende verzekeringen van ONVZ vergoeden (deels) de pil.

Medisch Specialist Online

Kreeg u een diagnose of zit u met onbegrepen klachten? Dan heeft u misschien allerlei vragen. Met ONVZ Vrije Keuze kunt u in bepaalde situaties via onze ZorgConsulenten terecht bij Medisch Specialist Online. Dit is een platform van onze partner Hikos dat advies van een medisch specialist mogelijk maakt. U voelt zich daardoor zekerder en ervaart meer regie over uw zorgproces.

Meer over Medisch Specialist Online

De Digitale Huisarts

Heeft u klachten die door een huisarts goed te beoordelen zijn via een bericht of videobellen? Dan kan de Digitale Huisarts u snel helpen. Waar en wanneer het u uitkomt. En mét toegang tot uw medisch dossier.

Meer over de Digitale Huisarts

Compleet online fysio behandeltraject

Via de app Fysiochecknu kunt u direct contact opnemen met de online fysiotherapeut van HiFysio. Een online traject wordt vergoed wanneer u ONVZ Bewuste Keuze Start of Extra heeft afgesloten. De intake is via een videoverbinding. De online fysio maakt hierna een oefenprogramma op maat voor u en u kunt zo vaak als nodig een online consult aanvragen.

Meer info over online fysio

Headspace

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat meditatie en mindfulness helpen bij meer focus en balans, beter omgaan met stress en goed slapen. Omdat wij uw mentale gezondheid belangrijk vinden krijgt u de meditatie-app Headspace gratis bij ONVZ Bewuste Keuze Start en Extra.

Meer over Headspace
Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties