Zorgadvies

Gezondheidscheck

Wanneer u zich zorgen maakt over uw gezondheid, kunt u een gezondheidscheck laten uitvoeren. Op deze pagina leest u hier meer over.

Laat de ZorgConsulent u bellen wanneer het u uitkomt

U kunt een terugbelverzoek achterlaten. Dan wordt u teruggebeld op de tijden die u aangeeft.

Bel mij terug

Wat is een gezondheidscheck?

U laat een gezondheidscheck uitvoeren als u nog geen gezondheidsklachten heeft, maar wel uw gezondheid wilt controleren. Bijvoorbeeld een algemeen lichamelijk onderzoek of een onderzoek op hart- en vaatziekten. Door dit onderzoek weet u of u een bepaalde ziekte heeft of kunt krijgen, of dat u een verhoogd risico heeft voor een ziekte of aandoening.

Preventief en farmacogenetisch onderzoek

Het hangt van uw aanvullende verzekering en het soort onderzoek af of u de kosten vergoed krijgt.

Meer informatie

Gezondheidscheck

Een gezondheidscheck / sportcheck is een persoonlijke gezondheidscheck waarmee uw fitheid en gezondheid worden getest. In de vergoedingen leest u hier meer over.

Meer informatie

Gezonde leefstijl

Meer weten over een gezonde leefstijl? Bekijk dan de vergoeding Gecombineerde leefstijlinterventie bij overgewicht. Een gecombineerde leefstijlinterventie is een combinatie van advies en begeleiding bij gezondere voeding en eetgewoontes, meer bewegen en gedragsverandering.

Meer informatie

Hoe vraagt u een gezondheidscheck aan?

U kunt bij onze ZorgConsulent een gezondheidscheck-up of sportcheck-up aanvragen. Ook geven de ZorgConsulenten informatie over de preventiecursussen die ONVZ aanbiedt, waarmee eventuele gezondheidsklachten kunnen worden voorkomen. Daarnaast geven ze informatie en tips over gezond leven en bewegen.

Waar kunt u terecht?

Alleen preventief medisch onderzoek dat is uitgevoerd door een huisarts of medisch specialist wordt door ons vergoed.

Wilt u advies van de ZorgConsulent?

Neem contact op met onze ZorgConsulent voor meer informatie en advies. De ZorgConsulent is op werkdagen bereikbaar op het telefoonnummer 0800 022 14 50 (gratis), kies voor optie 2. U kunt ook een terugbelverzoek achterlaten. Dan wordt u teruggebeld op de tijden die u aangeeft.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 – 20.00 uur

Stel een vraag

Telefoon

Ma t/m vr: 8.30 - 18.00 uur

030 639 62 22
Meer contactopties