Zorgadvies

Advies en begeleiding voor een traject bij kanker

Als u te horen heeft gekregen dat u kanker heeft dan staat uw wereld op z’n kop. U moet verschillende zaken regelen in deze situatie terwijl uw hoofd daar wellicht niet naar staat. De ZorgConsulent kan u helpen hierbij en samen kunt u de verschillende mogelijkheden bespreken.

Waarmee kan de ZorgConsulent u helpen?

De ZorgConsulent kan u op maat begeleiden. Bijvoorbeeld wanneer u wilt weten hoe het zit met de vergoeding van vervoer, logeermogelijkheden of het gebruik van hulpmiddelen. Of wanneer u wilt weten hoe een second opinion werkt en hoe u dat het beste kunt regelen. Neem contact op met de ZorgConsulent of plan een terugbelafspraak in.

Stichting OOK

De behoefte aan ondersteuning is voor iedereen anders. Stichting OOK biedt Optimale Ondersteuning bij Kanker. Waar heeft u behoefte aan? Heeft u vragen over de veranderingen in uw lichaam, of in uw gezin? Misschien heeft u altijd een verzorgende rol gehad, maar heeft u nu juist zorg nodig. Of moet u uw sociale leven op een lager pitje zetten door verminderde energie. Hoe richt u uw leven weer in als u kanker heeft of last heeft van de gevolgen van kanker? De ondersteuningsconsulenten van OOK staan voor u klaar. Zij hebben jarenlange ervaring opgedaan als oncologieverpleegkundige. U krijgt hulp om weer grip te krijgen op het dagelijks leven. Ze geven steun, persoonlijk advies en antwoord op al uw vragen in de online omgeving ‘Mijn OOK’: de plek voor uw Optimale Ondersteuning bij Kanker.

Vergoeding Stichting OOK

Heeft u de aanvullende verzekering OntzorgPlus en wilt u ondersteuning via OOK? Neem dan eerst contact op met onze ZorgConsulent. Zij checken of OntzorgPlus de ondersteuning voor u vergoedt. Is dat zo? Dan melden zij u aan bij Stichting OOK. De ondersteuningsconsulenten van OOK zoeken samen met u uit wat uw hulpvraag is. In een videogesprek, wanneer het u uitkomt. U krijgt toegang tot ‘Mijn OOK’, alle informatie en ondersteuning.

Wilt u advies van de ZorgConsulent?

Neem contact op met onze ZorgConsulent voor meer informatie en advies. De ZorgConsulent is op werkdagen bereikbaar op het telefoonnummer 0800 022 14 50 (gratis), kies voor optie 2. U kunt ook een terugbelverzoek achterlaten. Dan wordt u teruggebeld op de tijden die u aangeeft.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties