Tandartsverzekeringen

Tandfit Preventief

Preventie voor uw gebit

De aanvullende tandverzekering ONVZ Vrije Keuze Tandfit Preventief is de eerste volledig op preventie gerichte aanvullende zorgverzekering. Onderdeel van deze verzekering is de meest geavanceerde tandenborstel van dit moment, waarmee u via uw telefoon rechtstreeks feedback krijgt over uw poetsprestaties. U ziet in één oogopslag of u een plekje overslaat, de juiste poetsbeweging maakt of met de juiste kracht op uw tandvlees drukt. Uiteraard biedt Tandfit Preventief ook een uitgebreide dekking voor tandheelkundige zorg.

Tandfit Preventief ONVZ Vrije Keuze

€ 35,75 p/m

 • Optimale keuzevrijheid
 • Persoonlijke aandacht en excellente service
 • Ruime vergoedingen

Bereken premie
Philips Sonicare ExpertClean Tandenborstel

Wilt u ook verzekerd zijn van een gezond gebit?

Gaatjes, geïrriteerd tandvlees, aandoeningen in de mond, daar zit niemand op te wachten. Daarom hebben ONVZ en Philips de handen ineengeslagen. Het resultaat: bij onze tandverzekering Tandfit Preventief krijgt u nu de Philips Sonicare ExpertClean (adviesprijs: € 199), een hele slimme elektrische tandenborstel. De aan deze tandenborstel gekoppelde app geeft u inzicht in uw persoonlijke poetsgedrag. Zo voorkomt u onder andere gaatjes en houdt u uw tanden gezond.

Collectiviteitskorting

De premie voor Tandfit Preventief is inclusief de 7% ONVZ Ledencollectief korting. Heeft uw werkgever een collectieve verzekering bij ONVZ? Of bent u zzp’er of mkb’er? Ook dan ontvangt u een aantrekkelijke korting.

Betaaltermijn kiezen

Als u per kwartaal, half jaar of jaar betaalt, ontvangt u respectievelijk 0,5%, 1% en 2% korting op uw premie.

Goed om te weten

 • Direct een verzekering afsluiten doet u via deze link.

 • Als u geen basisverzekering bij ONVZ heeft en u wilt toch Tandfit Preventief afsluiten, dan betaalt u een toeslag van 50%.

 • ONVZ heeft twee basisverzekeringen: ONVZ Vrije Keuze en ONVZ Bewuste Keuze. Wilt u graag de aanvullende verzekering Tandfit Preventief? Deze kunt u alleen afsluiten in combinatie met de ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering.

  ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering
 • U kunt de ExpertClean met 4 opzetborsteltjes aanvragen als uw Tandfit Preventief definitief is ingegaan. Ligt de ingangsdatum van uw Tandfit Preventief later dan 1 januari? Dan kunt u de ExpertClean aanvragen vanaf februari van het volgende jaar. De aanvraag doet u bij Philips nadat u een vouchercode van ons heeft ontvangen. Wij versturen de vouchercode en bestelinformatie vanaf februari per e-mail. Of, als uw e-mail niet bij ons bekend is, per post.

 • Heeft u de Tandfit Preventief afgesloten en verhuist u daarna naar een ander land dan Nederland of België, dan kunt u de verzekering behouden, maar ontvangt u niet langer de opzetborstels.

 • U vindt de belangrijkste kenmerken van deze verzekering van ONVZ op de zorgverzekeringskaart. In de algemene regels en vergoedingen leest u alle informatie. 

Alles op een rij? Gebruik onze vergelijker

Vergelijk onze tandverzekeringen met elkaar op basis van wat u zelf belangrijk vindt. Ga naar de vergelijker en klik in de kolommen op de kruisjes om de tandverzekeringen te selecteren.

OntzorgPlus

Verzekerd van ruime vergoedingen en de beste regelhulp bij noodsituaties.

Bekijken

Aanvullende zorgverzekeringen

Of u nu weinig zorg verwacht of wat meer, er is altijd een passende aanvullende verzekering.

Bekijken

Wereldfit

Wereldwijd al uw spoedeisende zorg vergoed.

Bekijken
Tandfit Preventief € 35,75 p/m
Bereken premie
ONVZ Vrije Keuze
Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties