Zorgverzekeringen

Zorgplan

Ziekenhuisopnames zijn nooit fijn. Om een opname voor uzelf toch iets aangenamer te maken, heeft u ONVZ Vrije Keuze Zorgplan. Hiermee krijgt u extra luxe en comfort vóór, tijdens en na een ziekenhuisopname. Gun jezelf Zorgplan.

Zorgplan ONVZ Vrije Keuze

€ 18,60 p/m

 • Vrij in uw keuze van zorg
 • Uw persoonlijke ZorgConsulent
 • Ruime vergoeding

Bel 030 6396460

Goed om te weten

 • Als u voor een opname in het buitenland aanspraak maakt op de vergoeding Extra luxe en comfort tijdens een ziekenhuisopname, dan geldt het maximumbedrag van € 2.500 per kalenderjaar voor alle opnames tezamen, in zowel Nederland als het buitenland. Maakt u gebruik van een privékamer in België, Duitsland of een ander land, dan heeft dit soms ook gevolgen voor de kosten van uw behandeling. Zo rekent een medisch specialist (in Duitsland ‘Chefarzt’) vaak hogere (loon)kosten. De meerkosten van loon en behandeling vallen niet onder deze dekking. Die kosten blijven voor uw eigen rekening.

  Extra luxe en comfort tijdens een ziekenhuisopname

 • Wilt u een eenpersoonskamer? Dan kunt u het beste hiervoor zelf direct contact opnemen met het opnamebureau van het ziekenhuis waar u naartoe wilt. Dat geldt ook als u in Nederland woont maar in België en Duitsland van deze service gebruik wilt maken.

 • Als u vooraf aan uw opname contact opneemt met uw ZorgConsulent regelt die alle services die u nodig heeft tijdens en na uw opname. De ZorgConsulenten zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur via het gratis telefoonnummer 0800 022 14 50.

 • Heeft u een aanvullende verzekering Superfit, dan maakt Zorgplan standaard deel uit van uw verzekering. U betaalt dan ook geen aparte premie voor Zorgplan.

 • ONVZ heeft twee basisverzekeringen: ONVZ Vrije Keuze en ONVZ Bewuste Keuze. Wilt u graag de aanvullende verzekering Zorgplan? Deze kunt u alleen afsluiten in combinatie met de ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering.

  ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering
 • Op de verzekeringskaart ziet u in één oogopslag welke vergoedingen uit onze aanvullende verzekering gelden. Extra informatie vindt u terug in de algemene regels en vergoedingen. Bij ONVZ heeft u optimale vrije zorgkeuze.

Zorgplan € 18,60 p/m
Bel 030 6396460
ONVZ Vrije Keuze
Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 – 20.00 uur

Stel een vraag

Telefoon

Ma t/m vr: 8.30 - 18.00 uur

030 639 62 22
Meer contactopties