Aanvullende verzekeringen

Topfit

Zeer uitgebreide vergoedingen

Gun jezelf Topfit, onze meest uitgebreide aanvullende verzekering. Topfit is geschikt voor mensen die het prettig vinden om uitstekend verzekerd te zijn van goede zorg, wanneer het nodig is. Naast een ruime vergoeding voor orthodontie (ook voor volwassenen) en alternatieve geneeswijzen en beweegzorg, biedt deze aanvullende verzekering u ook een zeer uitgebreide vergoeding voor fysiotherapie en 100% vergoeding van de kosten voor een verblijf in een zorghotel.

Met gezondheidsvragen

Topfit

€ 67,66 p/m

 • Optimale keuzevrijheid
 • Persoonlijke aandacht en excellente service
 • Ruime vergoedingen

Bereken premie

Collectiviteitskorting

De premie voor onze aanvullende verzekeringen is inclusief de 7% ONVZ Ledencollectief korting. Heeft uw werkgever een collectieve verzekering bij ONVZ? Of bent u zzp’er of bijvoorbeeld mkb’er? Ook dan ontvangt u een aantrekkelijke korting.

Betaaltermijn kiezen

Als u per kwartaal, half jaar of jaar betaalt, ontvangt u respectievelijk 0,5%, 1% en 2% korting op uw premie.

Goed om te weten

 • Direct een verzekering afsluiten doet u via de knop links boven op deze pagina. Woont u in het buitenland? Dan kunt u een zorgverzekering aanvragen door een papieren aanvraagformulier in te vullen en dit naar ons op te sturen. Vraag dit formulier aan via ons contactformulier onderaan de pagina.

  Let op: u kunt deze aanvullende verzekering alleen afsluiten als u in Nederland, België of Duitsland woont.

  Contactformulier
 • Om de premie voor bestaande verzekerden betaalbaar te houden, stellen we gezondheidsvragen. De antwoorden bepalen of we iemand direct accepteren, extra vragen stellen of een alternatief bieden.

  Lees meer over gezondheidsvragen
 • Het is mogelijk om uw kinderen mee te verzekeren met een aanvullende verzekering. Dit kan geen hogere verzekering zijn dan die van u, uw partner of een andere verzekerde van 18 jaar of ouder die op de zorgpolis staat. Het kan ook geen tandverzekering zijn.

 • Als u geen basisverzekering bij ONVZ heeft en u wilt toch deze aanvullende verzekering afsluiten, dan betaalt u een toeslag van 50% op uw premie.

 • Heeft u meer dan 2 meeverzekerde kinderen die jonger zijn dan 18 jaar, dan betaalt u bij Topfit voor hoogstens 2 kinderen onder de 18. De premie voor kinderen tot 18 jaar is € 20,23 per maand.

 • U vindt de belangrijkste kenmerken van deze verzekering van ONVZ op de zorgverzekeringskaart. In de algemene regels en vergoedingen leest u alle informatie.

Alles op een rij? Gebruik onze vergelijker

Vergelijk onze aanvullende zorgverzekeringen met elkaar op basis van wat u zelf belangrijk vindt.

OntzorgPlus

Verzekerd van ruime vergoedingen en de beste regelhulp bij noodsituaties.

Bekijken

Wereldfit

Wereldwijd al uw spoedeisende zorg vergoed.

Bekijken

Tandverzekeringen

Controle en preventie boven de 18 jaar en meer.

Bekijken
Topfit € 67,66 p/m
Bereken premie
Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties