Aanvullende verzekeringen

ONVZ Vrije Keuze Topfit

Zeer uitgebreide vergoedingen

Gun jezelf ONVZ Vrije Keuze Topfit, onze meest uitgebreide aanvullende verzekering. Topfit is geschikt voor mensen die het prettig vinden om uitstekend verzekerd te zijn van goede zorg, wanneer het nodig is. Naast een ruime vergoeding voor orthodontie (ook voor volwassenen) en alternatieve geneeswijzen en beweegzorg, biedt deze aanvullende verzekering u ook een zeer uitgebreide vergoeding voor fysiotherapie en 100% vergoeding voor buitenlandvaccinaties en preventieve geneesmiddelen.

Met gezondheidsverklaring

Topfit ONVZ Vrije Keuze

€ 74,40 p/m

 • Optimale keuzevrijheid
 • Persoonlijke aandacht en excellente service
 • Ruime vergoedingen

Bereken premie

Collectiviteitskorting

De premie voor onze aanvullende verzekeringen is inclusief de 7% ONVZ Ledencollectief korting. Heeft uw werkgever een collectieve verzekering bij ONVZ? Of bent u zzp’er of bijvoorbeeld mkb’er? Ook dan ontvangt u een aantrekkelijke korting.

Betaaltermijn kiezen

Als u per kwartaal, half jaar of jaar betaalt, ontvangt u respectievelijk 0,5%, 1% en 2% korting op uw premie.

Goed om te weten

 • Direct een verzekering afsluiten doet u via deze link.

 • Om de premie voor u betaalbaar te houden vragen we u een gezondheidsverklaring in te vullen voor onze meest uitgebreide pakketten.

  Lees meer over gezondheidsverklaringen
 • Het is mogelijk om uw kinderen mee te verzekeren met een aanvullende verzekering. Dit kan geen hogere verzekering zijn dan die van u, uw partner of een andere verzekerde van 18 jaar of ouder die op de zorgpolis staat. Het kan ook geen tandverzekering zijn.

 • Als u geen basisverzekering bij ONVZ heeft en u wilt toch deze aanvullende verzekering afsluiten, dan betaalt u een toeslag van 50% op uw premie. Neem hiervoor contact met ons op.

  Contact
 • ONVZ heeft twee basisverzekeringen: ONVZ Vrije Keuze en ONVZ Bewuste Keuze. Wilt u graag de aanvullende verzekering Topfit? Deze kunt u alleen afsluiten in combinatie met de ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering.

  ONVZ Vrije Keuze Basisverzekering
 • Heeft u meer dan 2 meeverzekerde kinderen die jonger zijn dan 18 jaar, dan betaalt u bij Topfit voor hoogstens 2 kinderen onder de 18. De premie voor kinderen tot 18 jaar is € 24,46 per maand.

 • U vindt de belangrijkste kenmerken van deze verzekering van ONVZ op de zorgverzekeringskaart. In de algemene regels en vergoedingen leest u alle informatie.

Alles op een rij? Gebruik onze vergelijker

Vergelijk onze aanvullende zorgverzekeringen met elkaar op basis van wat u zelf belangrijk vindt.

OntzorgPlus

Verzekerd van ruime vergoedingen en de beste regelhulp bij noodsituaties.

Bekijken

Wereldfit

Wereldwijd al uw spoedeisende zorg vergoed.

Bekijken

Tandverzekeringen

Controle en preventie boven de 18 jaar en meer.

Bekijken
Topfit € 74,40 p/m
Bereken premie
ONVZ Vrije Keuze
Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties