ZakelijkBereken premieEnglish

 • Eersteklas Zorgverzekering
 • Snel geholpen door ZorgConsulent
 • Klantwaardering 8,3

Splitsen gezamenlijke polis

Wilt u uw bestaande polis splitsen? Lees hieronder meer.

Bent u meeverzekerd op de polis van iemand anders, maar wilt u graag uw eigen polis? Of bent u hoofdverzekerde en wilt u dat een meeverzekerde een eigen polis krijgt? Hieronder leggen we uit hoe u dat regelt.

Splitsen van uw polis

 • Uw eigen polis aanvragen, zonder kinderen

  Lees meer.

  U kunt eenvoudig uw eigen polis aanvragen via onze premieberekening. Bij 'Reden aanvraag' kiest u voor 'Splitsing gezamenlijke polis'.

  Als wij uw nieuwe polis opmaken, ontvangen u en de hoofdverzekerde van uw huidige polis allebei een nieuwe polis van ons.
 • Uw eigen polis aanvragen, met kinderen

  Lees meer.

  Wilt u kinderen jonger dan 18 jaar overschrijven van uw huidige naar uw nieuwe polis? Dan hebben wij toestemming van allebei de ouders nodig. Wij willen u daarom vragen het splitsingsformulier in te vullen. U kunt het formulier vervolgens per e-mail sturen naar polisteam@onvz.nl.

  Als wij uw nieuwe polis opmaken, ontvangen u en de hoofdverzekerde van uw huidige polis allebei een nieuwe polis van ons.
 • Iemand van uw polis afsplitsen

  Lees meer.

  Bent u hoofdverzekerde en wilt u dat een volwassen verzekerde op uw polis een eigen polis krijgt? Vraag deze verzekerde dan om zelf een nieuwe aanvraag te doen via onze premieberekening. Bij 'Reden aanvraag' kan de verzekerde kiezen voor 'Splitsing gezamenlijke polis'.

  Heeft u geen contact meer met de verzekerde, omdat u bijvoorbeeld betrokken bent in een echtscheiding? Dan kunt u dit doorgeven via ons contactformulier. Wij nemen dan contact op met hem of haar en regelen de splitsing.

  Zodra wij de splitsing hebben doorgevoerd, ontvangt u een nieuwe polis van ons.

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.