Snel regelen

Zorgverlener zoeken

Kies zelf het beste ziekenhuis

U kunt zelf het beste ziekenhuis voor u uitkiezen. De Zorgzoeker helpt u bij het maken van uw keuze. 

Wat u vergoed krijgt, staat bij onze vergoedingen.

Heeft u vragen hierover? Stel uw vraag via live chat (maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur) of neem contact op met ons Service Center via telefoonnummer 030 639 62 22 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).

Op zoek naar een zorgverlener in wijkverpleging of ggz?

In de Zorgzoeker ziet u per zorgaanbieder of zij gecontracteerd zijn of niet. In dat laatste geval staat er in het rood 'Geen contract' bij. Gaat u naar een zorgaanbieder in de wijkverpleging (thuiszorg) of geestelijke gezondheidszorg (ggz) waarmee wij geen contract hebben? Dan gelden maximale vergoedingen.   

Wat is de Zorgzoeker?

Wilt u zelf uw zorgverlener kiezen? Met de Zorgzoeker kunt u zelf zoeken naar bijvoorbeeld een ziekenhuis, zelfstandig behandelcentrum, medisch specialist of een andere zorgverlener binnen een bepaalde afstand van uw woonplaats. Ook kunt u op een bepaalde ziekte of een aandoening zoeken.

U ziet in de Zorgzoeker adres- en telefoongegevens van de zorgverleners en ziekenhuizen. Wanneer u in de lijst met zoekresultaten op een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum klikt, komt u op de detailpagina van het ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum van uw keuze. Hier staat meer informatie over het behandelaanbod en de kwaliteitsscore.

Ook ziet u of een zorgverlener of ziekenhuis gecontracteerd is of niet. Dat betekent dat we een contract met deze zorgaanbieders hebben afgesloten en afspraken hebben gemaakt over de tarieven en kwaliteit.

U kunt opnieuw zoeken door bovenin het scherm van de Zorgzoeker een nieuwe zoekopdracht uit te voeren.

Let op: soms heeft u vooraf toestemming van ons nodig. Deze toestemming noemen we ook wel een machtiging. Op de pagina Toestemming vragen vindt u meer informatie hierover.

 

De ZorgConsulent helpt u graag

Wilt u hulp bij het kiezen van een ziekenhuis of zorgverlener? Of wilt u een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze ZorgConsulenten. Zij helpen u graag en zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 0800 022 14 50 (gratis), kies optie 2.

Vind de zorgaanbieder die u nodig heeft

U kunt zoeken op zorgaanbieder, aandoening, specialisme of zorgverlener.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 – 20.00 uur

Stel een vraag

Telefoon

Ma t/m vr: 8.30 - 18.00 uur

030 639 62 22
Meer contactopties