Alle artikelen

In strijd tegen diabetes type 2 met online platform Floor

  • Categorie: Levensstijl
  • Categorie: Achtergrond
  • Leestijd: 3 min
  • Datum: 28 juni 2019

Een nieuwe levensstijl zodat u goed in uw vel zit en de dingen kunt doen waar u gelukkig van wordt. Het online platform Floor biedt hulp bij het ontdekken en volhouden van nieuwe gewoontes. In maximaal 16 weken ontwikkelt u een manier van leven die bij u past en waarmee u diabetes type 2 onder controle krijgt.

In strijd tegen diabetes type 2 met online platform Floor

Nieuwsgierig naar onze methode?

Floor is hét online platform dat mensen met diabetes type 2 uitnodigt om een nieuwe, gezonde levensstijl te ontwikkelen. Als deelnemer van Floor wordt u gekoppeld aan een mentor en bent u verzekerd van deskundige hulp. Omdat Floor een online hulpmiddel is kunt u op ieder gewenst moment van de dag in gesprek met uw mentor.

In kleine stappen naar blijvend resultaat

Samen met de online mentor van Floor, die u zelf heeft gekozen stelt u overzichtelijke doelen op. In kleine stappen werkt u hier naartoe, zodat ze langzaam en op organische wijze onderdeel worden van uw nieuwe leven.

Interesse gewekt?

Durft u een nieuwe start te maken? Doe de online test om te kijken of u klaar bent om te starten met Floor.

Maak kennis met Antonio

Antonio is inmiddels gestart met zijn nieuwe manier van leven. Bekijk hier zijn ervaringen:

Youtube Content

ONVZ steunt Floor

Bewust bezig zijn met uw gezondheid is belangrijk. Om die reden steunt ONVZ het platform Floor. Floor wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Houd er wel rekening mee dat deze kosten kunnen worden verrekend met uw eigen risico. Kijk voor meer informatie op www.floorhelpt.nl