Aanvullende verzekeringen

ONVZ Bewuste Keuze Start

Meer zorg en zelfhulp

Met de basisverzekering van ONVZ Bewuste Keuze bent u verzekerd voor dat wat echt noodzakelijk is. Wilt u meer zekerheid, kiest u dan voor de aanvullende verzekering ONVZ Bewuste Keuze Start. U bent dan zeker van 14 behandelingen bij de fysio in geval u na een ongeval met klachten blijft zitten. Ook uw gebit is na een ongeval goed verzekerd met Start.

Start ONVZ Bewuste Keuze

€ 3,00 p/m

Extra module
 • 3x fysio of online behandeltraject
 • Tandzorg na ongeval: € 10.000
 • Meditatie-app Headspace

Bereken premie

Collectiviteitskorting

De premie voor onze aanvullende verzekeringen is inclusief de 7% ONVZ Ledencollectief korting. Heeft uw werkgever een collectieve verzekering bij ONVZ? Of bent u zzp’er of bijvoorbeeld mkb’er? Ook dan ontvangt u een aantrekkelijke korting.

Betaaltermijn kiezen 

Als u per kwartaal, half jaar of jaar betaalt, ontvangt u respectievelijk 0,5%, 1% en 2% korting op uw premie.

Goed om te weten

 • Direct een verzekering afsluiten doet u via deze link.

 • Het is mogelijk om uw kinderen mee te verzekeren met een aanvullende verzekering. Dit kan geen hogere verzekering zijn dan die van u, uw partner of een andere verzekerde van 18 jaar of ouder die op de zorgpolis staat. Het kan ook geen tandverzekering zijn.

 • ONVZ heeft twee basisverzekeringen: ONVZ Vrije Keuze en ONVZ Bewuste Keuze. Wilt u graag de aanvullende verzekering Start? Deze kunt u alleen afsluiten in combinatie met de ONVZ Bewuste Keuze Basisverzekering.

  ONVZ Bewuste Keuze Basisverzekering
 • U vindt de belangrijkste kenmerken van deze verzekering van ONVZ op de zorgverzekeringskaart. In de algemene regels en vergoedingen leest u alle informatie. 

 • Heeft u fysiotherapie nodig? Dan kunt u ook kiezen voor een compleet online behandeltraject via de Fysiochecknu app. Inclusief meerdere consults en een oefenprogramma op maat.

   

  De aanvullende verzekering Start vergoedt dan 3 hele trajecten. Combineren mag ook. Bijvoorbeeld 2 behandelingen fysio- of oefentherapie en 1 online behandeltraject fysiotherapie via de Fysiochecknu app. Via onze gratis app Fysiochecknu plant u eenvoudig een online intake.

  Lees meer over online fysio
 • Mediteren heeft een positief effect op onze gezondheid. Mentaal én fysiek. Wist u dat dagelijks mediteren de kans op een burn-out verlaagt? En dat u er beter door slaapt? Daarom bieden we u een jaarabonnement aan op de meditatie app Headspace. Headspace in gebruik nemen is simpel: Zowel in MijnONVZ als in de app ziet u een Headspace-knop. Klik op die knop om kosteloos aan te melden bij Headspace. Vervolgens maakt u een Headspace-account aan.

Alles op een rij? Gebruik onze vergelijker

Vergelijk onze aanvullende zorgverzekeringen met elkaar op basis van wat u zelf belangrijk vindt.

Extra

Meer fysiotherapie of zorg in het buitenland meeverzekeren

Bekijken

Tand

Halfjaarlijkse controle vergoed tegen een bescheiden premie

Bekijken

Op Reis

Goed verzekerd voor spoedeisende hulp in het buitenland

Bekijken
Start € 3,00 p/m
Bereken premie
ONVZ Bewuste Keuze
Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Live chat

Ma t/m vr: 8.00 – 20.00 uur

Stel een vraag

Telefoon

Ma t/m vr: 8.30 - 18.00 uur

030 639 62 22
Meer contactopties