ZakelijkBereken premieEnglish

  • Eersteklas Zorgverzekering
  • Snel geholpen door ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,2

Alarmcentrale Zorgassistance

Als u onverwacht zorg of hulp nodig heeft in het buitenland.

Krijgt u in het buitenland problemen met uw gezondheid? Onze alarmcentrale Zorgassistance staat voor u klaar. En neemt u veel regelwerk uit handen.

Bij onze alarmcentrale Zorgassistance werken de professionals van SOS International. Ze gaan direct aan de slag als u zorg of hulp nodig heeft.

Wat doet ONVZ Zorgassistance?

Heeft u tijdens uw verblijf in het buitenland zorg nodig? Bijvoorbeeld omdat u een ongeval heeft gehad. Of omdat u onverwacht ziek wordt. Dan kunt u voor hulp en advies contact opnemen met de alarmcentrale Zorgassistance. De alarmcentrale:

  • biedt deskundige service
  • kan betaling van zorgkosten garanderen tot het bedrag waarvoor u bent verzekerd
  • staat dag en nacht voor u klaar

Twijfelt u of u een arts nodig heeft? Of heeft u op reis een gezondheidsvraag? Ook dan kunt u voor advies contact opnemen met Zorgassistance.

Contact opnemen met Zorgassistance verplicht

Neem, voordat u kosten maakt, contact op met alarmcentrale Zorgassistance. Doet u dit niet, dan kan dit gevolgen hebben voor de vergoeding.

Aanvullende service

Heeft u de aanvullende verzekering Wereldfit? Dan kunt u eerder naar huis terugkeren, als de alarmcentrale Zorgassistance dit regelt. Bijvoorbeeld omdat u erg ziek bent en daardoor uw reis niet kunt afmaken. Of door familieomstandigheden thuis. Regelt u dit zelf, dan kan dit gevolgen hebben voor de vergoeding. In de uitgebreide voorwaarden van Wereldfit staat welke vergoedingen en service Wereldfit nog meer biedt. Dat geldt ook als u Superfit heeft. Wereldfit is daar namelijk onderdeel van.

Goed om te weten

  • Telefoonkosten voor alarmcentrale

    Belt u naar de alarmcentrale Zorgassistance? Dan betaalt u de standaard belkosten voor bellen naar een vast nummer. Denkt u eraan dat u eventueel (extra) kosten betaalt voor bellen vanuit het buitenland. Heeft u Wereldfit of Superfit? Dan vergoeden we de telefoonkosten als u belt naar de alarmcentrale Zorgassistance.

Spoedeisende zorg in het buitenland nodig?

Bel met ONVZ Zorgassistance

Onze alarmcentrale Zorgassistance staat dag en nacht voor u klaar, via het telefoonnummer hieronder. Dit nummer staat ook op uw zorgpas.


+31 (0)88 668 97 67

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.