Heeft u vragen? Bel 030 639 62 22 English

Werken bij Pon
Verzekerd bij ONVZ

Scherpe premie

Korting Pon 10% basis en 15% aanvullend

Zelf samenstellen

Maak uw eigen pakket en bereken direct de premie

Makkelijk en snel

Bereken premie

Vrije keuze

Met de meest uitgebreide vergoedingen van Nederland

Hoge korting voor Pon-medewerkers

Als medewerker van Pon krijgt u 10% korting op uw basisverzekering en 15% korting op uw aanvullende verzekering. Daarnaast kiest u altijd zelf uw arts of ziekenhuis. Dat vinden wij bij ONVZ vanzelfsprekend. Kies uw Pon-werkgever en bereken uw premie.

Waarom kiezen voor ONVZ?

 • Makkelijke online declareren

  Bij ONVZ declareert u uw zorgkosten snel en gemakkelijk online. Via mijn ONVZ of met de declaratie app. Uw vergoeding staat in de meeste gevallen binnen drie dagen op uw rekening.

 • Stoppen met roken

  Wilt u stoppen met roken maar kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Kies dan voor een stoppen met roken cursus via ONVZ. Deze cursus valt onder de basisverzekering maar gaat, in tegenstelling tot alle andere zorgverzekeraars, bij ONVZ niet ten koste van uw eigen risico. Dit geldt ook voor de bijbehorende medicatie.

 • Hulp bij het voorkomen van een burnout

  U beoefent een zwaar beroep waar de werkdruk hoog is en er fysiek en mentaal veel van u wordt gevraagd. Wij begrijpen dat dit consequenties heeft voor uw werk en prive balans. Daarom bieden wij de online zelfhulp. Met praktische tips en oefeningen leert u werkstress aan te pakken en een burnout te voorkomen. 

 • ONVZ-klanten beoordelen ONVZ met een 8,3 voor dienstverlening

  Verzekerden van ONVZ hebben het meeste vertrouwen in hun zorgverzekeraar. Dat blijkt uit de KlantenMonitor Zorgverzekeringen, die elk jaar onder alle zorgverzekeraars wordt uitgevoerd. Verzekerden van ONVZ zijn zeer loyaal en hebben veel vertrouwen in hun zorgverzekeraar. Zij beoordelen ONVZ met een 8,3 voor dienstverlening.

  KlantenMonitor Zorgverzekeringen® 2017
 • Verkorten van wachttijden

  Moet u veel te lang wachten voor een behandeling? Neem dan contact op met de ONVZ zorgconsulenten. Zij kunnen u helpen uw wachttijd te verkorten door uit te zoeken of er eerder plek is in een ander ziekenhuis. In veel gevallen verkorten zij hiermee de wachttijd tot wel 90 procent.

  ONVZ zorgconsulent
 • Tandfit Preventief - verzekerd van een gezond gebit

  Met deze slimme tandverzekering kunt u onbeperkt naar de tandarts en mondhygiëniste én beschikt u dankzij de bijbehorende tandenborstel Philips Sonicare DiamondClean Smart over de nieuwste poetstechnologie. Deze helpt gaatjes voorkomen en houdt uw tandvlees gezond.

  Verzekerd van een gezond gebit

Wij zijn pas tevreden
als u dat ook bent

8,3

Klanten waarderen onze service met een 8,3 gemiddeld, zo blijkt uit onafhankelijk onderzoek.

Klaar om te beginnen?
Stel uw zorgverzekering samen en bereken uw premie

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.