Aanvullende verzekeringen

Superfit

Meest complete pakket

Gun jezelf Superfit. Dat is de beste aanvullende zorgverzekering van Nederland, met de meest uitgebreide dekkingen. Superfit sluit u af naast de basisverzekering.

Met gezondheidsvragen

Superfit

€ 139,03 p/m

 • Optimale keuzevrijheid
 • Persoonlijke aandacht en excellente service
 • Ruime vergoedingen

Bel 030-6396222

OntzorgPlus

Verzekerd van ruime vergoedingen en de beste regelhulp bij noodsituaties.

€ 4,18 p/m

Bekijken

Wereldfit

Wereldwijd al uw spoedeisende zorg vergoed.

€ 3,49 p/m

Bekijken

Zorgplan

€ 18,60 p/m

Bekijken

Collectiviteitskorting

De premie voor onze aanvullende verzekeringen is inclusief de 7% ONVZ Ledencollectief korting. Heeft uw werkgever een collectieve verzekering bij ONVZ? Of bent u zzp’er of bijvoorbeeld mkb’er? Ook dan ontvangt u een aantrekkelijke korting.

Betaaltermijn kiezen

Als u per kwartaal, half jaar of jaar betaalt, ontvangt u respectievelijk 0,5%, 1% en 2% korting op uw premie.

Goed om te weten

 • Om de premie voor bestaande verzekerden betaalbaar te houden, stellen we gezondheidsvragen. De antwoorden bepalen of we iemand direct accepteren, extra vragen stellen of een alternatief bieden.

  Lees meer over gezondheidsvragen
 • Het is mogelijk om uw kinderen mee te verzekeren met een aanvullende verzekering. Dit kan geen hogere verzekering zijn dan die van u, uw partner of een andere verzekerde van 18 jaar of ouder die op de zorgpolis staat. Het kan ook geen tandverzekering zijn.

 • Een oranje (of rood) reisadvies vanwege corona heeft geen invloed op de vergoeding van uw verzekering. Dit geldt ook voor de aanvullende verzekeringen Wereldfit en Superfit. Wel adviseren wij u de reisadviezen van het ministerie van Buitenlandse Zaken op te volgen.

 • Woont u in het buitenland? Dan komt u niet in aanmerking voor Superfit.

 • Als u geen basisverzekering bij ONVZ heeft en u wilt toch deze aanvullende verzekering afsluiten, dan betaalt u een toeslag van 50% op uw premie.

 • Heeft u meer dan 2 meeverzekerde kinderen die jonger zijn dan 18 jaar, dan betaalt u bij Superfit voor hoogstens 2 kinderen onder de 18. De premie voor kinderen tot 18 jaar is €25,30 per maand.

 • U vindt de belangrijkste kenmerken van deze verzekering van ONVZ op de zorgverzekeringskaart. In de algemene regels en vergoedingen leest u alle informatie.

Alles op een rij? Gebruik onze vergelijker

Vergelijk onze aanvullende zorgverzekeringen met elkaar op basis van wat u zelf belangrijk vindt.

Superfit € 139,03 p/m
Bel 030-6396222
Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties