ONVZ

Onze zorgverzekeringen

Bij ONVZ kiest u voor een Eersteklas Zorgverzekering.

Basisverzekering

Alles goed geregeld

Met de basisverzekering van ONVZ bent u niet alleen verzekerd van de best mogelijke zorg. Onze verzekering geeft u ook de vrijheid om zelf te kiezen door welke dokter en in welk ziekenhuis u behandeld wilt worden. Daarnaast kunt u onze ZorgConsulenten altijd persoonlijk om advies vragen.

Bekijk alle details

Aanvullende zorgverzekeringen

Ruime dekkingen

Iedereen wil gezond blijven. Als u toch zorg nodig heeft, biedt ONVZ u een eersteklas aanvullende zorgverzekering. Met uitstekende persoonlijke service en ruime dekkingen. Kies de aanvullende zorgverzekering die bij uw zorgbehoefte past.

Bekijk verzekeringen

Tandverzekeringen

Uw gebit goed verzekerd

Bent u op zoek naar een eersteklas tandverzekering voor 18 jaar en ouder? Dan zit u goed bij ONVZ. Onze aanvullende tandverzekeringen vergoeden meer dan alleen uw tandartsbezoek. Kies het pakket dat bij u past.

Bekijk verzekeringen

OntzorgPlus

De beste hulp bij noodsituaties

Met de aanvullende verzekering OntzorgPlus van ONVZ bent u verzekerd van de beste regelhulp. Ook krijgt u veelvoorkomende hoge kosten bij noodsituaties vergoed.

Bekijk alle details

Wereldfit

Overal verzekerd

Met deze aanvullende zorgverzekering heeft u volledige vergoeding van alle spoedeisende medische zorg in het buitenland. En één aanspreekpunt voor uw gezondheid. Waar dan ook ter wereld.

Bekijk alle details

Health Basic en Health Premium

Komt u niet (meer) in aanmerking voor de Nederlandse basisverzekering? Dan biedt ONVZ een passende oplossing: Health Basic en Health Premium.

Bekijk alle details

Alles op een rij? Gebruik onze vergelijker

Vergelijk onze aanvullende zorgverzekeringen met elkaar op basis van wat u zelf belangrijk vindt.

Goed om te weten

  • Onze ZorgConsulenten bieden een luisterend oor en kennen het zorglandschap tot in detail. Zij geven kwalitatief goede informatie over ziekenhuizen en zelfstandig behandelcentra in Nederland. Zo kunt u beter kiezen naar welke arts of ziekenhuis u wilt gaan.

  • In de meeste gevallen declareert een zorgverlener een nota voor u bij ons. Dan betalen wij een eventuele vergoeding rechtstreeks aan uw zorgverlener. Als u uiteindelijk nog (een deel van de) kosten zelf moet betalen, ontvangt u hiervoor een rekening van ons.

  • Op de verzekeringskaart ziet u in één oogopslag welke vergoedingen onze basisverzekering biedt. Extra informatie vindt u terug in de Algemene regels en Vergoedingen.

  • Er zijn geen inhoudelijke verschillen.

  • Met sommige zorgverleners in de geestelijke gezondheidszorg (ggz) of wijkverpleging (thuiszorg) hebben wij geen contract en gelden er sinds 1 januari 2021 maximale vergoedingen.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties