Alle artikelen

Henriëtte Saarloos: ‘Ik ben al bijna dertig jaar tevreden klant’

  • Categorie: Levensstijl
  • Categorie: Interview
  • Leestijd: 3 min
  • Datum: 8 november 2022

Henriëtte Saarloos (56) heeft een eigen kaas- en streekwinkel. Dat is fysiek zwaar werk, waardoor ze veel begeleiding van de fysiotherapeut nodig heeft. Ze is blij dat ze de zekerheid heeft dat ze die zorg bij ONVZ vergoed krijgt. Voor haar één van de redenen dat ze al jaren klant is.

‘Ik heb een mooie kaas- en streekproductenwinkel in Vlist. Die ben ik begonnen omdat ik dat werk ook deed op de boerderij waar ik in het verleden werkte. Het is mijn ambitie om mensen tevreden te stellen met goede producten. Gezonde voeding hoort bij het leven, vind ik. Want als je goede producten eet blijf je langer fit.’

Henriëtte Saarloos

Henriëtte Saarloos

Fysiek werk

‘Vroeger heb ik in de zorg gewerkt, daarna op een boerderij en nu in mijn winkel. Ik heb dus altijd fysiek zwaar werk gedaan. Daarin merk ik dat ik veel heb aan de begeleiding van een fysiotherapeut. Daar ga ik het hele jaar door naartoe. Hij ziet waar de knelpunten zitten en speelt daarop in. Vanuit ONVZ heb ik de zekerheid dat ik die zorg gewoon vergoed krijg. Dat vind ik heel fijn.’

 

Klantvriendelijk

Bij het kiezen van mijn zorgverzekering ben ik afgegaan op mijn gevoel. Ik lees de voorwaarden, maar ik ga ook af op de klantvriendelijkheid. De communicatie met ONVZ is altijd heel goed geweest. Als ik bel wordt ik direct te woord gestaan, iedereen is even vriendelijk, mijn vragen worden beantwoord.

Via de app kan ik makkelijk mijn declaraties indienen. Dat werkt ontzettend fijn. En vergoedingen staan altijd binnen vijf dagen op mijn rekening.

‘Als ik zorg nodig heb kan ik altijd bij ONVZ terecht.’

Zekerheid

Wanneer ik bij zorgverleners vraag of mijn zorg vergoed wordt, en ik noem ONVZ, dan is er nooit geen probleem. Echt hoor, ik heb dat al zo vaak gemerkt.

Na bijna dertig jaar ben ik dus nog steeds heel enthousiast. Niet voor niets heb ik ONVZ al heel vaak aanbevolen bij kennissen. Ze zijn misschien iets duurder, maar de kwaliteit en klantvriendelijkheid vind ik het allerbelangrijkste.

Voor mij is ONVZ nog steeds de beste zorgverzekeraar. En dat komt echt uit mijn hart.’