Snel regelen

Betalen

Kiezen hoe u uw zorgpremie, eigen risico en andere nota’s betaalt? De betaalwijzen vindt u hier overzichtelijk bij elkaar.

Automatische incasso

U geeft ons toestemming om nota's automatisch van uw rekening af te schrijven. Hierdoor hoeft u zelf niets meer te doen. Uw zorgpremie wordt afgeschreven rond de 29e van de maand voorafgaand aan de periode waarvoor u zorgpremie betaalt. Bent u het oneens met een betaling? Dan kunt u deze binnen 56 dagen via uw bank ongedaan maken.

AcceptEmail

U betaalt via AcceptEmail. Dat betekent dat u per e-mail een digitale acceptgiro van ons ontvangt voor zorgkosten en uw zorgpremie. Als u deze opent en op de knop 'betalen' drukt, betaalt u snel en veilig via iDEAL. Voor uw zorgpremie ontvangt u rond de 10e van de maand een digitale acceptgiro van ONVZ per e-mail.

Meer weten

Wilt u uw betaalwijze aanpassen?

Dat kan via MijnONVZ. Log in en kies onder 'Financiële gegevens' een andere betaalwijze

Mijn gegevens wijzigen

Betalingsregeling

Kunt u een rekening even niet betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan

Betalingsregeling

Betaalknop in MijnONVZ

Heeft u openstaande facturen? Deze kunt u eenvoudig betalen met de iDEAL-betaalknop in MijnONVZ. U gaat dan naar de beveiligde omgeving van uw bank en kunt de factuur direct betalen.

Naar MijnONVZ

Betalen via bankrekeningnummer

Wilt u een betaling handmatig naar ons overmaken? Dat kan via onderstaand rekeningnummer. Het is belangrijk dat u bij uw betaling het kenmerk of factuurnummer vermeldt. Dit kan bij 'mededelingen'.

Het rekeningnummer van ONVZ:


IBAN (SWIFT): NL59INGB0007812890 ten name van ONVZ
BIC: INGBNL2A

Adres bank: 


(voor internationale betalingen):

ING Bank N.V.
Foreign Operations
PO Box 1800
1000 BV Amsterdam

Let op: Bent u geen verzekerde, maar moet u wel een betaling doen aan ONVZ? Neem dan contact met ons op.

Goed om te weten

  • Betaalt u uw zorgpremie via automatische incasso, dan wordt deze afgeschreven rond de 29e van de maand voorafgaand aan de periode waarvoor u zorgpremie betaalt.

  • Kiest u niet voor een betaaltermijn per maand, maar betaalt u uw zorgpremie per kwartaal, per halfjaar of per jaar? Dan ontvangt u korting op uw zorgpremie. Kwartaalbetaling levert u een premiekorting op van 0,5%, halfjaarbetaling een korting van 1%. Bij een jaarbetaling krijgt u zelfs een korting van 2%.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij zijn er voor u

Document uploaden

Deel makkelijk een document met ons

Uploaden
Meer contactopties