Heeft u vragen? Bel 030 639 62 22 English

Fit blijven

Heeft u vragen over gezonder leven en gezond blijven? Ook dan kunt u contact opnemen met de ZorgConsulent. De ZorgConsulent ondersteunt u bij het aanpassen van uw leefstijl, bijvoorbeeld wanneer u wilt afvallen of stoppen met roken.

Gezond zijn en gezond blijven

Bewust bezig zijn met uw gezondheid is belangrijk. Daarom bieden wij preventiecursussen aan. Bekijk het complete cursusaanbod. Wilt u hulp bij het vinden van de juiste preventiecursus? De ZorgConsulent kan u hierbij helpen. Ook geeft de ZorgConsulent tips en informatie over hoe u fit en vitaal blijft.

Wilt u een preventief medisch onderzoek, gezondheidscheck-up of sportcheck-up? Dan kunt u dat via de ZorgConsulent aanvragen. Het hangt van uw aanvullende verzekering af of u hiervoor een vergoeding ontvangt.

Samen werken aan uw gezondheid

Misschien heeft u na de gezondheidscheck-up, sportcheck-up of het preventief medisch onderzoek het advies gekregen om uw leefstijl aan te passen. Wij kunnen u begeleiden bij het maken van een duurzame keuze. De ZorgConsulent gaat graag in een persoonlijk gesprek met u na wat de mogelijkheden zijn.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.