Heeft u vragen? Bel 030 639 62 22 English

Heeft u een klacht over ONVZ?
Laat het ons weten!

Wij doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het zijn dat u niet tevreden bent of het niet eens bent met een beslissing die we hebben genomen. Wij leggen uit wat u kunt doen.

 Wilt u een klacht indienen?

Bent u het niet eens met een beslissing die wij hebben genomen? Of ontevreden over onze dienstverlening of de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan? Dan kunt u een klacht indienen op een van de volgende manieren:

  • via het speciale klachtenformulier
  • telefonisch bij ons Service Center via 030 6396222
  • per brief op het volgende adres:

ONVZ

t.a.v. Klachtenservice

Postbus 392

3990 GD Houten

Wij nemen elke klacht serieus en geven klachtenbehandeling hoge prioriteit. Zo kunnen wij onze dienstverlening steeds verder verbeteren. Heeft u een verzoek om uitleg, dan beschouwen wij dat niet als een klacht.

Klacht over formulieren van ONVZ

Is uw klacht dat onze formulieren te ingewikkeld of overbodig zijn? Laat het ons weten. Dan kijken wij wat we eraan kunnen doen. Bent u ontevreden over onze reactie, dan kunt u uw klacht ook indienen bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Nederlandse Zorgautoriteit

T.a.v. de Informatielijn/het Meldpunt

Postbus 3017

3502 GA Utrecht

088 770 87 70

informatielijn@nza.nl

Behandeling van uw klacht

U ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging als uw klacht bij ons binnen is. Wij behandelen uw klacht binnen 15 werkdagen na de ontvangstbevestiging. Mocht dit langer duren, dan hoort u dit van ons.

Niet tevreden met onze reactie?

Wij behandelen uw klacht zorgvuldig. Toch bent u het misschien niet eens met onze reactie of beslissing. Laat het ons weten, zodat we kunnen proberen er alsnog met elkaar uit te komen. Lukt dit niet, dan kunt u terecht bij de Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen.

Klacht over uw zorgverlener

Bent u ontevreden over uw zorgverlener of zorginstelling? Laat het weten.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.