Heeft u vragen? Bekijk onze contactmogelijkheden English

Behoefte aan zorgadvies 
De ZorgConsulent helpt u graag

Bij ONVZ zijn we er voor u als u zorg nodig heeft. Daarbij heeft u de optimale vrijheid om zelf uw arts of ziekenhuis te kiezen. We begrijpen dat zo'n keuze niet altijd eenvoudig is. Daarom is het soms goed om te overleggen, bijvoorbeeld als u op een wachtlijst staat. De ZorgConsulent is een professional die u kan helpen bij het maken van uw keuze. Zij zijn uw persoonlijke gids in zorgland en bieden een luisterend oor.

Sneller zorg nodig?

De ZorgConsulent zoekt uit waar u het snelst geholpen kunt worden.

Advies bij een behandeling

Loopt u tegen problemen aan bij een behandeling? Of weet u niet bij welke instantie u het beste terecht kunt? Met kennis en advies van de ZorgConsulent komt u verder.

Gezond zijn en blijven

Heeft u vragen of wilt u tips over een gezonde(re) leefstijl of preventie? Raadpleeg de ZorgConsulent.

Zorgadvies nodig?

Bel de ZorgConsulent. Onze ZorgConsulenten zijn uw persoonlijke gids in zorgland en bieden een luisterend oor.Telefoon: 0800 022 14 50 (gratis) op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur, kies voor optie 2

Maak kennis met
de ZorgConsulent

Onze ZorgConsulenten zijn uw persoonlijke gids in zorgland. Zij helpen u graag bij uw keuze voor een arts of ziekenhuis en om een gesprek met uw arts voor te bereiden. Daarnaast staan ze altijd klaar om mantelzorgers te helpen, informeren u over de zorg na een ziekenhuisopname en kunnen u informeren over preventiecursussen, behandelingen in het buitenland en een second opinion.

De ZorgConsulent

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.