Heeft u vragen? Bekijk onze contactmogelijkheden English

Gezond zijn en blijven
De ZorgConsulent helpt u

Bij ONVZ staan we voor een goed en gezond leven. We helpen en inspireren u het hele jaar door om gezonde(re) keuzes te maken. De ZorgConsulent helpt u daarbij.

De ZorgConsulent

Bewust bezig zijn met uw gezondheid is belangrijk, maar niet altijd even makkelijk. De ZorgConsulent kan u informeren over de preventiecursussen die ONVZ aanbiedt, waarmee eventuele gezondheidsklachten kunnen worden voorkomen. Daarnaast geeft de ZorgConsulent u ook informatie en tips over gezond leven en bewegen.

Via de ZorgConsulent kunt u ook een preventief medisch onderzoek, gezondheidscheck-up of sportcheck-up aanvragen. Het hangt van uw aanvullende verzekering af of u hiervoor een vergoeding ontvangt.

Samen werken aan uw gezondheid

Misschien heeft u na de gezondheidscheck-up, sportcheck-up of preventief medisch onderzoek het advies gekregen om uw leefstijl aan te passen. De ZorgConsulent gaat graag in een persoonlijk gesprek met u na wat de mogelijkheden zijn.

Zorgadvies nodig?

Bel de ZorgConsulent. Onze ZorgConsulenten weten welke instanties er zijn en denken graag met u mee. Ook zijn ze goed op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.Telefoon: 0800 022 14 50 (gratis) op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur, kies voor optie 2

Maak kennis met
de ZorgConsulent

Onze ZorgConsulenten zijn uw persoonlijke gids in zorgland. Zij helpen u graag bij uw keuze voor een arts of ziekenhuis en om een gesprek met uw arts voor te bereiden. Daarnaast staan ze altijd klaar om mantelzorgers te helpen, informeren u over de zorg na een ziekenhuisopname en kunnen u informeren over preventiecursussen, behandelingen in het buitenland en een second opinion.

De ZorgConsulent

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.