Heeft u vragen? Bekijk onze contactmogelijkheden English

Wachtlijstbemiddeling

Komt u voor een behandeling op een wachtlijst te staan? Onze ZorgConsulenten zoeken graag voor u uit wat de mogelijkheden zijn.

De ZorgConsulent helpt u graag

Als u zorg nodig heeft, wilt u graag zo snel mogelijk geholpen worden. Zorgverleners en zorgverzekeraars hebben daarom afspraken gemaakt over aanvaardbare wachttijden in de zorg. Deze wachttijden worden Treeknormen genoemd. Per zorgsoort zijn er andere Treeknormen.

Bent u doorverwezen naar een zorgverlener en vindt u dat u lang moet wachten tot u geholpen wordt? Neem dan contact op met de ZorgConsulent. Deze bespreekt graag met u wat er in uw persoonlijke situatie mogelijk is en of u bijvoorbeeld terechtkunt bij andere zorgverleners. Wij helpen u graag. Telefoon: 0800 022 14 50 (gratis) op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur, kies voor optie 2.

Bemiddeling geestelijke gezondheidszorg (ggz)

De wachttijden in de geestelijke gezondheidszorg zijn soms lang. U kunt altijd bellen met de ZorgConsulent voor wachtlijstbemiddeling. Deze zoekt dan voor u uit wat de mogelijkheden zijn.

Online behandelingen

Verschillende zorgverleners hebben ook een online behandelaanbod voor de geestelijke gezondheidszorg. Benieuwd of dit aanbod iets voor u is? Lees dan meer op pagina Online behandelingen voor geestelijke gezondheidszorg (ggz).

Goed om te weten

  • Soms kunt u sneller terecht in een ander ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum

    U heeft daarvoor wel een nieuwe verwijzing van uw huisarts nodig.

Zorgadvies nodig?

Bel de ZorgConsulent. Onze ZorgConsulenten weten welke instanties er zijn en denken graag met u mee. Ook zijn ze goed op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.Telefoon: 0800 022 14 50 (gratis) op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur, kies voor optie 2

Maak kennis met
de ZorgConsulent

Onze ZorgConsulenten zijn uw persoonlijke gids in zorgland. Zij helpen u graag bij uw keuze voor een arts of ziekenhuis en om een gesprek met uw arts voor te bereiden. Daarnaast staan ze altijd klaar om mantelzorgers te helpen, informeren u over de zorg na een ziekenhuisopname en kunnen u informeren over preventiecursussen, behandelingen in het buitenland en een second opinion.

De ZorgConsulent

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.