Heeft u vragen? Bekijk onze contactmogelijkheden ZakelijkBereken premieEnglish

Therapeutisch kamp voor jongeren

Heeft uw kind astma, diabetes of een andere aandoening?

Bekijk uw vergoedingen voor

Wat u vergoed krijgt

Een therapeutisch kamp is een actief vakantiekamp voor kinderen met bijvoorbeeld diabetes (suikerziekte), astma of overgewicht. Uw kind ontmoet er leeftijdgenoten met dezelfde aandoening. Zij werken onder begeleiding aan de conditie, en leren er omgaan met de ziekte of aandoening.

Meestal betalen de deelnemers een eigen bijdrage. De aanvullende verzekeringen Extrafit en hoger (van uw kind) vergoeden die.

Extrafit vergoedt de eigen bijdrage alleen voor een therapeutisch kamp bij astma. Benfit en hoger vergoeden de eigen bijdrage ook voor een therapeutisch kamp bij diabetes, overgewicht, ernstige huiduitslag (constitutioneel eczeem) of kanker.

Extrafit heeft een maximale vergoeding per dag en een maximum aantal dagen. Benfit heeft een maximumbedrag per kalenderjaar, voor 1 kamp. Optifit heeft een maximumbedrag per kalenderjaar. Topfit en Superfit vergoeden de eigen bijdrage volledig.

Vergoeding per verzekering

Wat u zelf betaalt

Goed om te weten

  • De algemene regels zijn altijd van toepassing

    De algemene regels gelden voor alle zorg en voor iedereen. Er staat bijvoorbeeld in wat nooit wordt vergoed. En welke wijzigingen u moet doorgeven.

Heeft u nog vragen?
We staan voor u klaar

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.